Quantcast

http://picasion.com/

Έσπασαν το αυτοκίνητο της Μαριπόζα - Σοκαρισμένη η influencer του Μακροχωρίου

Θύμα κλοπής έπεσε η Έλενα Κρεμλίδου με την ίδια, λίγο μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, να αντικρύζει διαλυμένο το αυτοκίνητό της. Συγκεκριμένα, τα τζάμια του αμαξιού της ήταν σπασμένα, καθώς κάποιος φαίνεται πως προσπάθησε να κλέψει κάποια πράγματα που είχε μέσα με αποτέλεσμα το εσωτερικό του να είναι γεμάτο με γυαλιά. Η καλλονή από το Μακροχώρι μοιράστηκε τα δυσάρεστα με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας στο instagram της ένα βίντεο με το διαλυμένο της αμάξι.

«Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δε θέλω να ευχηθώ κάτι κακό, γιατί όποιος το έκανε, θα είχε τους λόγους του αλλά…» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα, η οποία ξέσπασε πριν από λίγο καιρό στα social media.

«Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μεταξύ άλλων η γνωστή influencer αναφέρθηκε για το The Bachelor, για την Ιωάννα Τούνη, ενώ ξέσπασε όταν αποκάλυψε το πως την αντιμετώπιζαν στην δουλειά.

Από την άλλη ως δημόσιο πρόσωπο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα, καθώς την βρίζουν.

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά.

Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης». Και συνέχισε λέγοντας: «Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε.

Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της. Σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές». «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας.

Ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ