Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/10-10/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

ο Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με Δία έρχεται στις 4/10, για να μας δώσει αισιοδοξία και ελπίδα, ιδιαίτερα για παρελθοντικά ζητήματα! ο Τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επεκταθούμε μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα ό,τι συμβαίνει και να κοινωνικοποιηθούμε! Η όψη, κάνει ευκολότερες τις μετακινήσεις μας και αποτελεσματικότερες τις συζητήσεις μας. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι φαινομενικά Ανάδρομος, η επικοινωνιακή αυτή τύχη, αφορά κυρίως επαφές, μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν! Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται είναι της Φωτιάς και του Αέρα, ιδίως του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ξεκινά μία εβδομάδα η οποία μαζί της φέρνει τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και οι μέρες σου γεμίζουν δράση, γεγονότα, εξελίξεις, που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Άτομα του παρελθόντος επιστρέφουν στην ζωή σου και εσύ τώρα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου! Σκόπιμο είναι να αποφύγεις τα καβγαδάκια και την βιασύνη. Η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στον Τοξότη σε κάνει αισιόδοξο, ερωτικό, με νέα σχέδια και όμορφες περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικές εξελίξεις προ πυλών και τώρα είναι το διάστημα να ανοίξεις μία νέα σελίδα στον τομέα των σχέσεων και να δεις τι θα κρατήσεις από το παρελθόν στο παρόν σου! είτε θες μία επανασύνδεση, είτε επιθυμείς μία νέα γνωριμία, είναι βέβαιο ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες θα πρέπει να αποφευχθούν αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία μικρή ανάσα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού και εσένα σε βοηθά να προγραμματίσεις την εργασία σου και την καθημερινότητά σου! Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και το στρες δεν θα λείπει! Σημαντικό είναι να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στον Τοξότη βελτιώνει τα οικονομικά σου και σε ευνοεί στην εύρεση έξτρα εισοδήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή έχει αλατοπίπερο και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις αναστολές και να αφεθείς στο ερωτικό πάθος χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε καλούν να είσαι σε εγρήγορση αυτή την εβδομάδα, προσοχή μόνο σε αμέλειες και καθυστερήσεις. Στα οικονομικά είσαι αρκετά πιεσμένος, δεν είναι η ιδανική στιγμή για μεγάλα βήματα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είσαι από τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας, αφού βρίσκεις το κέφι, την σπιρτάδα και την δημιουργικότητά σου και απολαμβάνεις στιγμές. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού που προσφέρει ένα πιο εύθυμο και ερωτικό κλίμα μέσα στην εβδομάδα. Συνάμα, η Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στον Τοξότη βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου διανύεις μία εξαιρετική εβδομάδα που δεν λείπει η σπίθα, ο ερωτισμός, οι εξελίξεις αλλά και οι εκπλήξεις! Ευνοείται και μία ερωτική επανασύνδεση με άτομο που ήσουν σε απόσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα για αυτή την εβδομάδα, όμως οι δημιουργικές σου ιδέες μπορούν να βοηθήσουν! Στα οικονομικά σου η περίοδος έχει αρκετά έξοδα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η νέα εβδομάδα είναι αρκετά νευρική και η διάθεση σου την μία έχει τα πάνω της, την άλλη τα κάτω της. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, μία μετακόμιση ή αλλαγή στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανή! Σε αυτό το διάστημα νιώθεις ότι οι εξελίξεις σε αναγκάζουν να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν! Θετικά είναι τα νέα στα επαγγελματικά σου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι επαγγελματικές συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας ή πόλεμος; Μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Θυμήσου ότι πρέπει να αποβάλεις την τάση σου να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συμβαίνουν αλλαγές που ναι μεν σε αγχώνουν αλλά μπορούν να σταθούν αποδοτικές για σένα. Στα οικονομικά υπάρχουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα, οι επαφές σου είναι πολλές, ενώ οι προτάσεις που δέχεσαι σε οδηγούν σε σκέψεις αυτή τη περίοδο! . Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ζυγού σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που είχες καιρό να δεις ή να ακούσεις, όμως δεν λείπουν και κάποια νέα τα οποία σου δίνουν χαρά και αφορούν την εξέλιξη μίας επαγγελματικής υπόθεσης! Στα αισθηματικά σου οι εξελίξεις είναι γρήγορες και η Αφροδίτη από τον Τοξότη

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και το πάρτι στα ερωτικά σου ξεκινά, έχει μάλιστα ρυθμό, γέλιο, χαρά, αλλά και πολύ πάθος! μπαίνεις στην πιο χρυσή εποχή της χρονιάς για την αισθηματική σου ζωή, απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι σε μία περίοδο συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και προτάσεων! Προσοχή ωστόσο στην υπογραφή συμφωνητικών. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα! Τα έξοδα τρέχουν, αγχώνεσαι, συμβαίνουν και αναποδιές, όμως μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα καταφέρνεις να βρεις το «φως» που θα φέρει και πάλι την άνθιση στην ζωή σου! Τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου, ενώ από τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και όσους αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σε πιάνουν οι ανασφάλειες και παίρνεις γρήγορες αποφάσεις που θα έχουν το κόστος τους! Αξιοποίησε θετικά τις ημέρες ως την Πέμπτη που ευνοείσαι πολύ περισσότερο στον ερωτικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ανησυχίες λόγω αλλαγών που συμβαίνουν τώρα. Τα οικονομικά είναι η προτεραιότητά σου και μέσα από πιέσεις βρίσκεις λύσεις.


♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μια ολοκαίνουργια σελίδα στην ζωή σου ανοίγεται από αυτή την εβδομάδα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου! Ότι ανέβαλες μέχρι σήμερα, το βάζεις μπροστά και το πραγματοποιείς. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ειδήσεις, προτάσεις, επαφές ενώ το παρελθόν που ήταν δεμένο σαν γόρδιος δεσμός στην ζωή σου αρχίζει και λύνεται και λαμβάνεις όλες τις απαντήσεις που θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις και αυτό είναι κάτι που θα το πραγματοποιήσεις αγαπητέ μου Ζυγέ! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει πολύ όμορφες επικοινωνίες και μία διάθεση για φλερτ. .

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι η εποχή που κάνεις ξεκαθαρίσματα και σκέφτεσαι πού θα συνεχίσεις και τι πρέπει να τελειώσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις ανάσα ως και τις 7 του μήνα

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είναι μία ευερέθιστη εβδομάδα για το ζώδιο σου όπου βιάζεσαι να κλείσεις εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε βασάνιζαν από το παρελθόν! Έχεις ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό στον τομέα των σχέσεων σου ενώ δεν λείπουν και οι καχυποψίες σου γιατί οι κινήσεις που βλέπεις τώρα δεν σε καλύπτουν! Από τις 7 του μήνα μπαίνεις σε περίοδο μεγάλης οικονομικής εύνοιας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου τομέα έχει τα μυστικά του, το παρασκήνιο του και το πάθος του! Πιο τυχερές μέρες για σένα είναι ως και την Τετάρτη, μετά φαίνεται ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στα επαγγελματικά σου και να προχωρήσεις σε σχέδια που έκανες στο παρελθόν! Τα οικονομικά σου μετά από καιρό μπαίνουν τώρα σε περίοδο άνθισης!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα είναι αρκετά κοινωνική, ευχάριστη, με πολλές δραστηριότητες και με εσένα να λάμπεις από ευτυχία! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα, νέους φίλους, ή τώρα ξεκινάς κάποιες νέες συλλογικές δραστηριότητες. Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο στις 7 του μήνα και από αυτή τη θέση σου χαρίζει λάμψη, γοητεία, ερωτισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία άκρως ευνοϊκή εποχή, όπου πολλές από τις επιθυμίες σου μπορούν τώρα να γίνουν πράξη, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσφέρει χαρά, απόλαυση, ανεμελιά και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα καλό διάστημα να διευρύνεις το πελατολόγιο σου ή και να λάβεις κάποιες προτάσεις που θα μπορούν να σταθούν ωφέλιμες! Στα οικονομικά σου σταδιακά έχεις άνοδο


♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, διανύεις μία εβδομάδα που οι φιλοδοξίες σου τονώνονται και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό ή αλλιώς τον αγώνα σου, για να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα πρόταση ή εξέλιξη που σε ενεργοποιεί να αναλάβεις δράση τον επαγγελματικό σου τομέα! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, δημιουργεί ένα έντονο παρασκήνιο στα ερωτικά και η λύση είναι μόνο ο συμβιβασμός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βάζεις στόχους, κάνεις σχέδια, όμως πλέον παύεις να κάνεις «εκπτώσεις»! Προσοχή σε καβγαδάκια που θα δημιουργηθούν λόγω της δικής σου αμετάπειστης διάθεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι μέρες είναι πολύ σημαντικές γιατί φέρνουν εξελίξεις που σε ενεργοποιούν να πας μπροστά, να πας παρακάτω. Η εύνοια στα οικονομικά σου θα είναι φανερή!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η νέα εβδομάδα είναι αισιόδοξη, χαρούμενη, κοινωνική με εσένα να επαναφέρεις την πίστη στην ζωή σου και να κάνεις σχέδια για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθά να ενεργοποιηθείς προς νέες εμπειρίες, νέες κατευθύνσεις, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή, ενώ τα φλερτ και οι προσκλήσεις για διασκέδαση δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι διαθέσεις σου αλλάζουν και γίνονται πιο ανοιχτές και χαρούμενες. Μία ερωτό- φιλία φαίνεται ότι σε συναρπάζει και εξιτάρει όλες σου τις αισθήσεις! Απόλαυσε όμορφες στιγμές και προπάντων τα φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα που μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να λάβεις και χαρούμενα νέα! Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, διανύεις μία εβδομάδα που έχεις έντονο άγχος για τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Τα έξοδα τρέχουν, οι λογαριασμοί έρχονται φουσκωμένοι, ενώ η ψυχολογία σου είναι αρκετά ευάλωτη! Το πάθος σε κυριεύει στα αισθηματικά το ίδιο και η ζήλεια! Στα θετικά νέα της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη από τον Τοξότη βελτιώνει σημαντικά τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά , υπάρχει έντονος ερωτισμός και οι πόθοι σου φουντώνουν! Δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να διακατέχεσαι από ισχυρές αμφιβολίες, γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι γίνονται κάποιες συζητήσεις και λαμβάνεις ένα χαρούμενο νέο για μία υπόθεση που περίμενες εδώ και καιρό! Τα οικονομικά πιέζουν σημαντικά, ευνοούνται οι διακανονισμοί, προσπάθησε να μην δεσμευτείς με νέες οικονομικές υποχρεώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ