Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Βεροιώτες βγήκαν την 28η Οκτωβρίου - Δούλεψαν τα καφέ και οι ταβέρνες

Μπορεί ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου να μην έγινε μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Βέροια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετική ηρεμία στην Μητροπόλεως και στην Ελιάς, ωστόσο οι καφετέριες και οι ταβέρνες, ειδικά του κέντρου είχαν αρκετή δουλειά. Μετά από πολύ καιρό, είδαμε επιτέλους γεμάτα μαγαζιά με κόσμο, με τους επιχειρηματίες να έχουν ένα συγκρατημένο χαμόγελο για την αύξηση του τζίρου στα ταμεία τους.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τήρησε τα μέτρα και κράτησε τις σωστές αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των πελατών. Από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για δείγμα. Οι πολίτες έδειχαν χαρούμενοι που μετά από καιρό κατάφεραν να «αποδράσουν» από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Για τους ιδιοκτήτες ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν ορισμένα χρήματα, ώστε να πληρώσουν υποχρεώσεις που τρέχουν (ενοίκιο, ρεύμα, εφορία, ΕΝΦΙΑ, προμηθευτές κτλ) και να βουλώσουν αρκετές οικονομικές «τρύπες» που δημιούργησε η πανδημία.

Δείτε φωτογραφίες:













4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, ο Έλληνας είναι μόνο για καφέ, ταβέρνα, μπουζούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στο τέλος της χρονιάς,να δηλώσει 5 χιλιάρικα στην εφορία,με σπίτι,χωράφια η κατάστημα,2-3 αυτοκίνητα,εξοχικό,και να μην πληρώνει τίποτα από οικονομικές του υποχρεώσεις,να ζητάει όμως επιδοτήσεις,ΕΣΠΑ,δάνεια,κτλ.
      Γιουνανισταν,κλασικά…

      Διαγραφή
  2. Ε να μην ξεμείνει από δουλειά και το νοσοκομείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό μας ζηλεύουν ούλοι. Μέχρι και οι κομμουνισταί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ