Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη συνάντηση κορυφής του υπουργείου Οικονομικών ο Τσαβδαρίδης

Η επιτάχυνση των διαδικασιών για να υπάρξει αποζημίωση των αγροτικών συνεταιρισμών – ομάδων παραγωγών, ιδιωτικών επιχειρήσεων εμπορίας νωπών φρούτων και λαχανικών, των κονσερβοποιών αλλά και των μεταφορέων αγροτικών προϊόντων που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Οικονομικών στην οποία και συμμετείχε και ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης μαζί με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας και της Πέλλας.

Εννιά μόλις μέρες μετά τη σχετική συνάντηση που είχε ο κ. Τσαβδαρίδης με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και για το ζήτημα αυτό (12 Οκτωβρίου), η ανταπόκριση της Κυβέρνησης δια της συμμετοχής του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θάνου Πετραλιά, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη αλλά και του Βουλευτή Πέλλας κ. Διονυσίου Σταμενίτη, έρχεται να επιβεβαιώσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού για την βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση του ζητήματος.

Στην τοποθέτησή του εξάλλου ο κ. Τσαβδαρίδης, υπογράμμισε αυτό που είχα μεταφέρει και στον Πρωθυπουργό μας, τονίζοντας ότι η δέσμη των οικονομικών μέτρων που προτείνουν οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον θέμα της βιωσιμότητάς τους οφείλει να συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων την παράταση των δόσεων των δανείων που χορηγήθηκαν λόγω COVID 19, την επιδότηση επιτοκίων, την οικονομική ενίσχυση καθώς την οργάνωση προγραμμάτων από ΟΑΕΔ για την διατήρηση του μονίμου προσωπικού αλλά και την παράταση υλοποίησης των επενδυτικών προγραμμάτων.

9 σχόλια:

  1. Αυτή ειναι η διαφορά ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Τσαβδαρίδη ο Υφυπουργός ενδιαφέρεται για τους αγρότες και ο γραμματέας ΚΟ ΝΔ για επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Λαζαρε ο μοναδικός Βουλευτής που παραβρέθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπε κανα ποντιακό ανέκδοτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο πιο πολύ ζηλεύουν κάποιον τόσο πιο άξιος είναι αυτός ο καποιος.μπραβο Λάζαρε.βρισκεσαι παντού.μονο εσυ το κάνεις και ας μην είσαι υφυπουργος ή υπουργος.παντα ενας ποντιος βρίσκεται παντού και πάντα την πιο κατάλληλη στιγμή.ο νοων κοιτώ.μπραβο Λάζαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι συγκρίνουμε.. τη βρωμια.. με τη διαφάνεια;
    Μπράβο Κύριε Τσαβδαρίδη!!!
    Είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε αναρωτηθεί όλοι που επιβραβεύετε τον Λάζαρο ότι είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και ότι αυτή είναι η δουλειά του για την οποία αμοίβεται πλουσιοπάροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως είναι ο μόνος που δεν φοράει μάσκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ....ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ...............
    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ