Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/10 - 17/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μπερδέματα και αναποδιές σε μετακινήσεις και επικοινωνίες, παρορμητικά λόγια, παρεξηγήσεις, περίσσιο εγωισμό, απροσεξία, βιασύνες και υπερβολικές εγωιστικές απαιτήσεις, πρέπει να αποφθεχθούν από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου! Τα συγκεκριμένα Ζώδια, θα έχουν μηνύματα από παλαιούς έρωτες, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές λάθος επιστροφές στο ερωτικό παρελθόν, λόγω ορμητικού πάθους, που αργότερα ίσως μετανιώσουν! Αντίθετα, αυτή η Σύνοδος, θα φέρει επίτευξη στόχων και ωφέλιμες επικοινωνίες, όπως και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, στους Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι πετυχαίνουν στόχους και όνειρα, αφού τώρα επανέρχονται ευκαιρίες που είχαν χάσει στο παρελθόν! Επιπλέον, στον ερωτικό τομέα, επικεντρώνονται σε άτομα του παρελθόντος και η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή, αφού υπάρχει ξανά διεκδίκηση και επαναφορά πάθους! Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, θα νιώσουν αρκετά αγχωμένοι και ανασφαλείς, λόγω της όψης αυτής, ενώ οι Παρθένοι και οι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν οικονομικές δυσκολίες και αναποδιές!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα συνεχίζει να είναι αρκετά τεταμένο το κλίμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και βρίσκεσαι στην προσπάθεια να συνεννοηθείς και να βάλεις σε μία σειρά υποθέσεις που αφορούν εσένα και τα πρόσωπα που συνδέεσαι στενά. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, αναμένεται να έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν συμφωνίες, επαφές, σχέδια. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις χαρούμενες επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος σου. Εσύ που είσαι Κριός του 3ου δεκαημέρου, διατήρησε την ψυχραιμία και την υπομονή σου στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για παιχνίδι, φλερτ, ερωτικές προσδοκίες και πολύ χιούμορ. Η αισθηματική σου ζωή είναι πιπεράτη ενώ οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πιέσεις γιατί δεν είναι πολύ εύκολο αυτό τον καιρό να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου! Στα οικονομικά σου έχεις άγχος, όμως μπορείς να κάνεις ωφέλιμες κινήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, τα επαγγελματικά συνεχίζουν να είναι ο βασικός πυρήνας του ενδιαφέροντος σου σημαντικό όμως είναι να προσέξεις τις παρανοήσεις, τα λάθη και τις βιαστικές αποφάσεις. Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου λαμβάνεις ικανοποίηση στα οικονομικά σου και σταθεροποιείσαι! Αν είσαι Ταύρος 2ου δεκαημέρου, λαμβάνεις μία συναισθηματική ικανοποίηση από υπόθεση του παρελθόντος. Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου οι μέρες σου είναι γεμάτες ένταση, στρες, αλλά και η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετά απόλυτη και κτητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος σε κατακλύζει αυτή την εβδομάδα και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη διεγείρει τα ερωτικά σου ένστικτα και σε παρασύρει να ικανοποιήσεις κάθε κρυφό ή και φανερό πόθο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις επαγγελματικές προκλήσεις που τώρα δημιουργούνται και θυμήσου πως κάθε εμπόδιο θα είναι μόνο για καλό! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα ανακούφισης.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, τελευταία εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι φαινομενικά ανάδρομος, σημαντικό είναι λοιπόν να προσέξεις τις αποφάσεις και τα λόγια σου και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή και να κάνεις νέες σημαντικές κινήσεις. Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, σταθεροποιείς σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου έχεις χαρούμενα νέα για υποθέσεις του παρελθόντος. Αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου είσαι αρκετά αγχωμένος για τα οικονομικά ενώ στα ερωτικά διεισδύει η ζήλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από τον Τοξότη βάζει τα δυνατά της για να ενδυναμωθεί μία σχέση σου και για να νιώσεις πλήρη ικανοποίηση στο πλευρό του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και έχεις μέσα στην καρδιά σου. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά και σου δίνεται και η δυνατότητα να λύσεις καταστάσεις του παρελθόντος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζεσαι από δημιουργικότητα, έχεις αρκετές ιδέες, πολλές επαφές και χαρούμενα νέα που σε ικανοποιούν. Στα οικονομικά σου είσαι ζορισμένος αρκετά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζουν να είναι η προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, δεν λείπει όμως και η ανησυχία! Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου συγκροτείς οικονομικές εκκρεμότητες και βάζεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την καθημερινότητά σου. Αν είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου έχεις κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν την προσωπική ζωή ή και τα οικονομικά του σπιτιού! Αν είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου οι μέρες σου είναι με εντάσεις ενώ δεν λείπουν και οι προβληματισμοί για τις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα κενό αυτή την περίοδο, είτε αισθάνεσαι ανικανοποίητος, είτε βλέπεις κάποια προβλήματα του χτες να επανέρχονται και πάλι στην αισθηματική σου ζωή! Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται ανακατατάξεις που σε αγχώνουν σημαντικά, διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συναδέλφους που δεν θέλουν το καλό σου! Στα οικονομικά σου παρόλο που αγχώνεσαι θα τα καταφέρεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, μέρες γεμάτες επικοινωνίες, ειδήσεις αλλά και ανήσυχες σκέψεις, ίσως γιατί όλα όσα ακούγονται τώρα σου προκαλούν κάποια μορφή έντασης. Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου ευνοείσαι πολύ στα αισθηματικά σου όπου τώρα μπορείς να βάλεις γερά θεμέλια για την υλοποίηση στόχων. Αν είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου, ικανοποιείσαι μέσα από κάποια είδηση, τηλεφώνημα ή και συνάντηση αισθηματικού περιεχομένου που έχει να κάνει με το παρελθόν σου. Αν είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου προσοχή σε λόγια και κουτσομπολιά στα επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ τυχερή περίοδο αφού η Αφροδίτη από τον Τοξότη αναγεννά αυτό τον τομέα της ζωής σου! Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, ικανοποίηση και εκπλήρωση προσδοκιών είναι μέσα στις τάσεις της εποχής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες δεν είναι άριστες και οι παρεξηγήσεις δίνουν ρεσιτάλ! Προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες αλλά και τις παγίδες τις οποίες σου στήνουν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, βρίσκεσαι στο κυνήγι καλύτερων οικονομικών συνθηκών όμως σε αγχώνουν πολύ οι απαιτήσεις της εποχής και για αυτό βρίσκεσαι σε άγχος και ένταση! Αν είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου, ησυχάζεις και ηρεμείς από κάποιες εκκρεμότητες εργασιακές – οικονομικές! Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου λαμβάνεις κάποια χρήματα που σου όφειλαν. Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει για σένα ανασφάλειες, ζήλειες και κρυφά ερωτικά πάθη που σε συναρπάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς τα γνώριμα μονοπάτια στα αισθηματικά, τα μονοπάτια που οδηγούν στην αγκαλιά ενός έρωτα που για σένα είναι η ασφάλεια, η σιγουριά και το λιμάνι σου! Σημαντικό είναι να αποδεχθείς όμως ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ότι εσύ θα πρέπει να μειώσεις λίγο τις απαιτήσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι ανήσυχος ή και κουρασμένος γιατί οι προσπάθειές σου δεν λαμβάνουν την ανταμοιβή που θα 'θελες, όμως ο αγώνας σου θα σε βγάλει σε καλά μονοπάτια! Τα οικονομικά ζορίζουν σημαντικά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, διανύεις μία πολύ δυναμική περίοδο, δεν λείπουν οι εντάσεις και οι αλλαγές από την ζωή σου ενώ καλείσαι να αναμετρηθείς και να ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου! Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου οι μέρες σου είναι αρκετά πιο ήσυχες, και έχεις και ερωτικά τετ-α-τετ που σε συναρπάζουν! Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου έχεις επικοινωνίες με το παρελθόν σου και σε βρίσκεσαι σε φάση αναθεωρήσεων. Αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι αρκετά τεταμένη, ενώ επανέρχονται και κάποια προβλήματα οικογενειακά του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τους φόβους σου να σε κυριεύσουν αλλά εξέφρασε όλα αυτά που αισθάνεσαι. Οι μέρες σου είναι θετικές για ερωτική συνάντηση ή και συζήτηση για μία ερωτική υπόθεση του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις τις οποίες και θα εφαρμόσεις άμεσα. Ίσως τον τελευταίο καιρό τρέναρες κάποιες διαδικασίες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις μπροστά ότι είχες αφήσει στον πάγο! Στα οικονομικά σου προσοχή στις εξαπατήσεις!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, είσαι αρκετά εσωστρεφής, καχύποπτος και επιφυλακτικός με τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου και αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό αναβρασμό! Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου λαμβάνεις ικανοποίηση για μία οικονομική υπόθεση και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια. Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου μαθαίνεις κάποιες πληροφορίες για μία υπόθεση που σε αφορά άμεσα και ικανοποιείσαι από την ροή των εξελίξεων! Αν είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου προσοχή στην υπερβολή και διαφύλαξε τα μυστικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απαιτείς και επιβάλεις τους όρους σου στα αισθηματικά σου γιατί θέλεις να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η αλήθεια είναι όμως ότι κανείς ποτέ δεν πέτυχε στον έρωτα τίποτα με το ζόρι, ρίξε τους τόνους λοιπόν και προσπάθησε να μην ψάχνεις πολύ υποθέσεις που δεν σε αφορούν, ή να χαλάς μόνος σου την όποια καλή ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο το οποίο σε απογοητεύει και σε θυμώνει όμως δεν σε επηρεάζει άμεσα. Στα οικονομικά αναμένεται ικανοποιητική άνοδος!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, μία κοινωνική και δραστήρια εβδομάδα ξεκινά, ωστόσο όλοι αυτό τον καιρό ζητούν κάτι από εσένα και εσύ προσφέρεσαι να το δώσεις, χωρίς να σκεφτείς και τις δικές σου ανάγκες! Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου, λαμβάνεις σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σου και ικανοποιείσαι στα αισθηματικά. Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου, έχεις χαρούμενες ειδήσεις από άτομα που ήσουν εδώ και καιρό σε απόσταση. Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου αγχώνεσαι για τα οικονομικά για τα οποία δίνεις έναν μεγάλο αγώνα ετούτη την περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου χαρίζοντας απλόχερα τις θετικές της ιδιότητες, προσφέροντας γέλιο, χαρά, ικανοποίηση, ερωτισμό αλλά και ανταπόδοση! Απόλαυσε όμορφες στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι το πριν και το μετά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος δεν λείπουν όμως στην περίπτωσή σου οι προτάσεις , οι συζητήσεις και τα σχέδια για τα επαγγελματικά, καλό είναι όμως να εφαρμόσεις ότι σχεδιάζεις από την επόμενη εβδομάδα. Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, πιέζεις πολύ τον εαυτό σου ετούτη την περίοδο για να πετύχεις τους στόχους σου και για να καταξιωθείς, αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις, καλό είναι ωστόσο να περιορίσεις το θυμό και την ανταγωνιστικότητα. Αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου παίρνεις ανάσα ανακούφισης σε επαγγελματικά – οικονομικά! Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου σου λύνονται κάποιες καθυστερήσεις ή και εμπόδια σε προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι απαιτητική για ζητήματα επαγγελματικά όπου νιώθεις ότι πιέζεσαι ή θίγονται τα συμφέροντά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τρώγεσαι με τα ρούχα σου και νιώθεις ότι υπάρχει παρασκήνιο ή ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου ότι κάτι σου κρύβει! Χαλάρωσε τους τόνους και προσπάθησε να μην γίνεσαι επιβλητικός , απόλυτος ή και άδικος στην συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι μαχητική, δύσκολη αλλά στο τέλος θα αποβεί με ανταμοιβή! Στα οικονομικά σου διορθώνονται κάποιες καταστάσεις και λαμβάνεις ικανοποίηση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, έχει έρθει η στιγμή να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, να σταθείς στα πόδια σου και πάλι να νιώσεις πιο ώριμος, συνειδητοποιημένος και έμπειρος και να χαράξεις μία νέα πορεία! Αν είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, έχεις ικανοποιητικές μέρες μπροστά σου όπου οι φίλοι αλλά και ο έρωτας σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά, σταθερότητα! Αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου έχεις συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σου! Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να καταπολεμήσεις τις αρνητικές σκέψεις και να δείξεις προσοχή στις επαγγελματικές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία πολύ καλή πορεία, σε αυτό άλλωστε βοηθά η Αφροδίτη από τον Τοξότη που εκπληρώνει σχέδια, επιθυμίες, προσδοκίες. Είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να υπάρξει μία θετική ερωτική εξέλιξη που θα έχει και μία σταθερή πορεία και προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται συζητήσεις για θέματα που σε αφορούν και θα έχεις μία πολύ καλή αποκατάσταση! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, ούτε γελάς, είναι σημαντικό να είσαι μετριασμένος στα έξοδα

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, οι μέρες εξακολουθούν να είναι ευερέθιστες, νευρικές και εσύ να προσπαθείς να λύσεις υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σου, οι φόβοι δεν λείπουν όμως είναι σημαντικό να μην πάρεις τώρα καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου λαμβάνεις μία επαγγελματική ανταμοιβή που σε ηρεμεί! Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες και φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Όσο για σένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου προσοχή στις ύπουλες διαθέσεις των ανθρώπων που συνεταιρίζεσαι, κάποιες προθέσεις δεν θα είναι συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία μίας σχέσης και είσαι αρκετά αισιόδοξος αλλά και παθιασμένος ότι θα το πετύχεις! Οι μέρες είναι γεμάτες έντονα ερωτικά συναισθήματα αλλά και πόθους που φαίνεται πως ικανοποιούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι σημαντικό να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι και να μην έρθεις τώρα σε τελικές αποφάσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου είσαι πιεσμένος αρκετά, τα έξοδα τρέχουν όμως λαμβάνεις και οφειλόμενα χρήματα που σε ικανοποιούν!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ