Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα «Πλατανάκια» στην Αγία Βαρβάρα από σήμερα... μετά ζωντανής μουσικής!

Ζωντανή μουσική και σούβλες, Σάββατο βράδυ - Κυριακή μεσημέρι
Όλο το καλοκαίρι απολαύσαμε την δροσιά τους, το εκλεκτό τους φαγητό, τους ονειρεμένους μεζέδες και όμορφες, χαλαρές στιγμές με τις παρέες μας. Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, τα «Πλατανάκια» στην Αγία Βαρβάρα ανοίγουν τον εσωτερικό τους χώρο και μας περιμένουν για έναν ξεχωριστό χειμώνα... μετά μουσικής! 


Σήμερα
Σάββατο το βράδυ αλλά και αύριο Κυριακή το μεσημέρι, η παραδοσιακή ταβέρνα τα «Πλατανάκια» στην Αγία Βαρβάρα μας περιμένει με ζωντανή μουσική στην ανακαινισμένη αίθουσα, για να απολαύσουμε, πέρα από τα πεντανόστιμα πιάτα από το μενού της και επιλογές από σούβλες. 

Και επειδή τα φθινοπωρινά μας Σαββατοκύριακα θέλουν το κάτι παραπάνω, τα «Πλατανάκια» θα προσφέρουν για εμάς ζωντανή μουσική με υπέροχο φαγητό και σούβλες, κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. 

Απόλαυση και διασκέδαση μετά ζωντανής μουσικής τα Παρασκευο- Σαββατοκύριακα στο νέο χειμερινό μας στέκι! Ανοιχτά καθημερινά!

Παραδοσιακή ταβέρνα «Τα Πλατανάκια»
Αγία Βαρβάρα, Βέροιας
Τηλ. επικοινωνίας: 6947268979
Βρείτε μας στο facebook: Τα πλατανάκια
Ακολουθήστε μας στο instagram: platanakia.varvares.veria






2 σχόλια:

  1. Βάλτε και κανένα τραπεζάκι έξω για μας τους καπνιστές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ονοματα των καλητεχνων δεν ειδαμε ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ