Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά τη σκόνη, ήρθαν τα λασπόνερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ

Τα παράπονά τους για την κατάσταση του οδοστρώματος τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας των έργων για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, εκφράζουν οι καταστηματάρχες του κέντρου της Βέροιας. Με επιστολή της στο veriotis.gr, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην οδό Ήρας στην περιοχή των ΚΤΕΛ, διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο σημείο, με αποτέλεσμα την έντονη σκόνη όλο αυτό το διάστημα και τώρα, με τις βροχοπτώσεις, τα λασπόνερα που εκτινάσσονται στους πεζούς και στις βιτρίνες των καταστημάτων από τα οχήματα που περνούν τον δρόμο. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οδός Ήρας περιοχή ΚΤΕΛ Βέροιας. Μόνιμο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Οδεύουμε στον τρίτο μήνα. Αυτή η κατάσταση επικρατεί μπροστά απ' τα μαγαζιά μας όχι μόνο όταν βρέχει αλλά κι όταν περνάει η υδροφόρα να "βρέξει" την σκόνη και να "πλύνει" τα τζάμια μας. Σκόνη, λάσπες, χώματα, πέτρες πετάγονται στις τζαμαρίες. Τα μαγαζιά και τα πεζοδρόμια μπροστά απο αυτά ποτέ δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε καθαρά. Η ΔΕΥΑΒ πρέπει να φροντίσει να τελειώσει όλο αυτό το χάλι "χθες"...», αναφέρει η αναγνώστρια του veriotis.gr.

Να θυμίσουμε ότι η ΔΕΥΑΒ έχει τοποθετηθεί για το θέμα σε συνέντευξη τύπου (δείτε ΕΔΩ) καθώς τα παράπονα είναι πολλά. Το διά ταύτα είναι: υπομονή.







10 σχόλια:

  1. Τα ίδια και στην Ολύμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση στη περιοχή είναι απελπιστική η δευαβ στον κόσμο της τι περιμένουν να ρίξει και κανένα χιόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μιλάτε πολύ για ΔΕΥΑΒ. Θα τσατιστούν και θα διπλασιάσουν πάλι τους μισθούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτοι!!!! Το καλοκαίρι μας έφαγε η σκόνη και τώρα θα μας φάει η λάσπη. Ούτε στην Ουγκάντα δεν επικρατούν αυτές οι συνθήκες. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν τον επόμενο μήνα ρίξει κανένα χιόνι και καλυφθούν οι τρύπες. Μερικούς θα τους βρούμε την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η περιοχή είναι χάλια....γεμάτη λακούβες...τα αυτοκίνητα θα χαλάσουν σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδιά είναι πολύ μεγάλο έργο, τους βλέπετε να κάθονται;;;όλη μέρα δουλεύουν, λίγο υπομονή ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργο ούτε μιας βδομαδας στο εξωτερικό. Αλήθεια τις τρύπες που υποτίθεται ότι βουλώσανε πότε περιμένουν να τις στρώσουν με άσφαλτο? Όλες έχουν διαβρωθεί ήδη και θέλουν ξανά γέμισμα.

      Διαγραφή
  7. ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΎΝ ΝΟΜΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δήμαρχος τι κάνει; Παρόλα αυτά πάλι θα βγει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ