Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τρίτη δόση στους άνω των 50 και με υποκείμενα νοσήματα

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, πολίτες άνω των 50 ετών και πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, με υποκείμενα νοσήματα που ανήκουν στην ομάδα Α και Β. Την ανακοίνωση έκανε στη σημερινή ενημέρωση από το Υπουγείο Υγείας, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Συντονιστής Εμβολιαστικού του Σχεδίου «Ελευθερία», Μάριος Θεμιστοκλέους, λέγοντας πως στην ομάδα αυτή υπολογίζεται ότι περιλαμβάνονται περίπου 100.000 άτομα. Όπως ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, απαραίτητη προϋπόθεση για να εμβολιστούν οι δικαιούχοι με τρίτη δόση είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον 6 μήνες από την προηγούμενη δόση του εμβολίου.

7 σχόλια:

  1. Η επιστήμη στηρίζεται στο πείραμα και το πείραμα προϋποθέτει πειραματόζωα.Συνεχιζουμε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα πειραματόζωα, παρά σκέτα ζώα ...

      Διαγραφή
    2. Ευχομαι να μην αρρωστησεις εσυ ή καποιος απο την οικογενεια σου απο κορωνοιο . Γιατι τοτε θα εχεις οχι πειραματοζωο αλλα εν δυναμει θυμα του.

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε ψεκασμένε ;

      Διαγραφή
  2. Όταν ακούω ή διαβάζω ‘’ ανεξαρτήτου ηλικίας ‘’ ψάχνω να βρω ποια είναι αυτή η ανεξάρτητη ηλικία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας μπολιάζουν ρεεεεε!! ξυπνάτε πρόβατα! Θα πεθάνουμε όλοι από τα εμβόλια. Όχι κύριοι! εμείς προτιμούμε να πεθάνουμε από τον ίδιο τον ιό. Δικαίωμά μας δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ