Quantcast

http://picasion.com/

Νοσοκομείο Βέροιας: 4 θάνατοι από κορωνοϊό, όλοι ανεμβολίαστοι!

6 διασωληνομένοι σε ΜΕΘ
Δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα το Νοσοκομείο Βέροιας, με δεκάδες συμπολίτες μας, να εισέρχονται βαριά άρρωστοι είτε σε κλίνες νοσηλείας, είτε σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες είχαμε 4 θανάτους από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού και όλοι τους ήταν ανεμβολίαστοι! Μ' αυτό τον τρόπο ε πιβεβαιώνονται όσοι μιλούσαν για 4ο κύμα που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο ανεμβολίαστους πολίτες.

Στον παρακάτω πίνακα γίνονται τρεις βασικές διαπιστώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στην Ημαθία:
  • Πρώτον, ότι υπάρχει μια σταθερότητα στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας σε σχέση με το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
  • Δεύτερον, η σχέση ανεμβολίαστων - εμβολιασμένων παραμένει σταθερή, πάντα με την συντριπτική πλειοψηφία των απαιτούμενων για νοσηλεία θετικών στον covid να αφορά ανεμβολίαστους. 
  • Τρίτον, αυξητική τάση σε βαριά περιστατικά που χρήζουν διασωλήνωσης και νοσηλείας σε ΜΕΘ - στο σύνολό τους ανεμβολίαστοι.

35 σχόλια:

  1. Επιπλοκές από τα εμβόλια εχουμε; δεν βλέπω καμμία αναφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν έχουμε.

      Διαγραφή
    2. Όλοι μία χαρά είμαστε. Επιπτώσεις ασήμαντες. Αφού δεν το έκανες, τι ψάχνεις;...

      Διαγραφή
    3. Εσύ χρειάζεσαι κάτι για το μυαλό πρώτα...

      Διαγραφή
    4. Έχετε μεγάλη πλάκα εσείς οι αρνητές !!!

      Διαγραφή
    5. Μια χαρά είμαστε φίλε μου.

      Διαγραφή
    6. Εγώ πήγα να βγάλω ουρά την δεύτερη ημέρα της δεύτερης δόσης αλλά τελικά δεν...!

      Διαγραφή
    7. Για πες ρε επιστήμονα του Facebook τι επιπλοκές έπρεπε να έχουμε ;

      Διαγραφή
    8. Η γη είναι επίπεδη ε;

      Διαγραφή
    9. Σας ψεκάζουν τελικά. Δεν εξηγείται αλλιώς !!!

      Διαγραφή
  2. Fisika mono oi anemvoliastoi vriskonte stis entatikes kai pethenoun. Oi emvoliasmenoi mia xara oute kollane oute metadidoun kai epomenos den pethenoun kiolas.
    Doulevoun ton kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καθενας με το μυαλο που κουβαλαει και οτι καταλαβαινει. εσυ αφου αυτο εχεις να σχολιάσεις μετα απο τοσα αριθμητικα πια δεδομένα...κρίμα!

      Διαγραφή
    2. Έχεις και άποψη... μάθε να γράφεις πρώτα

      Διαγραφή
    3. Οι αρνητές - συνομοσιολόγοι πάνω κάτω τα ίδια μυαλά κουβαλάνε.

      Διαγραφή
    4. Αντιπροσωπεύεις επάξια τους ψεκασμένους όλου του κόσμου. Αμόρφωτοι, αγράμματοι και μηδαμινής, έως ανύπαρκτης νοημοσύνης...

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ πχ ΟΤΙ... ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

      Διαγραφή
  3. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ πέθανα αλλά επειδή είμαι εμβολιασμένος δεν το λένε. Αλήτες! Μας το κρύβουν αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτά είναι τα greek statistics του νοσοκομείου Βέροιας... ας δώσει πραγματικά στοιχεία όπως π.χ ενδεικτικά ηλικία,υποκείμενα νοσήματα,διασωλήνωση ή όχι, θάνατοι εντός ή εκτός διασωλήνωσης κτλ!!! Επίσης πόσοι καταλήγουν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας, διότι αν έχετε 6/6 κάτι δεν πάει καλά... βέβαια αναφέρει σε θανάτους από επιπλοκές του κορωνοιού , άρα δεν πέθαναν απο κορωνοιό? μεταθανάτια έγινε test covid?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έτσι καλά τα λες συμφωνώ. Από δικό μου άνθρωπο μέσα στις ΜΕΘ το ξέρω. Μόλις πεθάνει κάποιος διασωληνομένος του δίνουνε μια φόρμα να συμπληρώσει στην οποία, άκου να δεις κράτος που έχουμε δλδ, μόνο την επιλογή επιπλοκές απο κορωνοϊό έχει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κ

      Διαγραφή
    2. Και όλα αυτά για να πείσει εσάς ότι τί ;

      Διαγραφή
  6. Παιδιά αφήστε τις συνωμοσιολογίες και εμβολιαστείτε.Τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά.Παρακαλώ δείτε το με προσοχή.Δεν χρειάζεται να ναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει τα στοιχεία από το γράφημα.Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εμένα η θεία από κοβιτ πέθανε γι'αυτό μην γελάτε και κοροϊδεύετε ανεμβολιαστη ήταν 75 φεύγα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ απλά, οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, κάθε μέρα που παραμένουν ανεμβολίαστοι, παίζουν με το χάρο ρώσικη ρουλέτα. Αν το έκαναν με την κάνη του περιστρόφου στο στόμα, πάω στοίχημα ότι την επόμενη μέρα, θα περίμεναν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο να ανοίξει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε ρε ψεκια κουρασατε!! Μα τόσο βλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ γέλασα με κάποιον που γράφει, ¨¨μόλις πεθαίνει κάποιος του δίνουν μία φόρμα να υπογράψει ότι πέθανε από covit"", κι εγώ συμπληρώνω ότι αφού πέθανε πώς υπογράφει? Άρα δεν κατανοεί ο σχολιαστής (ανεμβολίαστος) λογικά, η δεν ξέρει τι λέει, εκτός αν εννοεί, ότι του βγάζουν την φόρμα, και του ράβουν κουστούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γρηγόρη, τρολάρω ξεκάθαρα, πλάκα τους κάνω. Μα είναι πράγματα αυτά που γράφουν εδώ οι άνθρωποι. Με αυτούς καλούμαστε να ζήσουμε στην ίδια γειτονιά στην ίδια οικοδομή.

      Διαγραφή
  11. Μου το ελεγε φιλος που νοσηλευτηκε. Ο διπλανοσ του φωναζε βοηθεια πατερα δωσε μου κι αλλο οξυγονο πνιγομαι. Τελικα ο γιος πεθανε εκλιπαρωντας, ενω ο εμβολιασμενος πατερας σωθηκε μη μπορωντας να κανει κατι για τον ανεμβολιαστο γιο. Ο φιλος ηταν αρνητης και τωρα περιμενει με αγωνια το 6μηνο να κανει το εμβολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χωρισαν τον κόσμο σε δύο κοινότητες όπως θα έλεγε και ο εξαφανισμένος γκουρού επιδημιολόγος Σωτηράκης Τσιόδρας,στούς μπολιασμένους και στους μή μπολιασμένους!Αυτό για μένα είναι πολύ χειρότερο και απο τον ίδιο τον covid!!Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σεβαστό αν θέλει να εμβολιαστεί κάποιος αλλά να σεβαστεί και τον άλλο που δεν θέλει.ο Θεός έδωσε ελεύθερη βούληση και δεν έχει κανείς δικαιώματα να την αφαιρέσει δεν είμαι αρνητής του εμβολίου είμαι αρνητής στην υποχρεωτικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου ακριβώς αυτό που λες και αντί για το εμβόλιο βάλε ένα αυτοκίνητο χωρίς σέρβις, με άθλια φρένα, χωρίς ζώνες ασφαλείας και καλά λάστιχα. Είναι δικαίωμα κάποιου να το κυκλοφορεί με κίνδυνο της δικής του αλλά και της ζωής των άλλων; Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά οφείλεις να παίρνεις μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσεις και την υγεία της κοινότητας που ανήκεις. Η ελευθερία μας φτάνει μέχρι εκεί που διακυβέβεται η ελευθερία, η υγεία, η ασφάλεια των συνανθρώπων μας.

      Διαγραφή
  14. Επίσης μια χαρά διχόνοια σπυρανε μεταξύ του κόσμου συνεχίζει το έργο του μαλώνουμε μεταξύ μας . μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλάμε πως τελικά το επίπεδο του Νομού και γενικά της Βόρειας Ελλάδας είναι τραγικό!! Πόσοι αμόρφωτοι, πόσοι ανεύθυνοι, πόσοι τρισαθλιοι πια ανάμεσα μας!! Έχουν λόγο και άποψη τα ψεκια🤮🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω και τίς δύο πλευρές,στα φρύδια μου κ αν κολλήσει στα φρύδια μου κ αν δεν κολλήσει αφού μια μέρα θα πεθάνετε όλοι 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ