Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

No Kaka και στη Βέροια!

Σημεία προμήθειας χάρτινων φαρασιών συλλογής ακαθαρσιών «No Kaka» τοποθετήθηκαν στο κέντρο της Βέροιας, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρω Ζώων που έχει καθιερωθεί στις 4 Οκτωβρίου κάθε έτους. Πρόκειται για μια ελληνική πατέντα, ένα χάρτινο πτυσσόμενο φαρασάκι μιας χρήσης, από ανακυκλωμένο χαρτί (ανακυκλώσιμο και φιλικό στο περιβάλλον), που δίνει την συνατότητα στον συνοδό των τετράποδων φίλων μας να μαζεύουν τις ακαθαρσίες του των σκυλιών τους με ένα «φτυάρισμα», χωρίς να έρθει σε επαφή με το «υλικό», μειώνοντας έτσι τη χρήση της πλαστικής σακούλας.

Τα «No Kaka» σημεία προμήθειας χάρτινων φαρασιών τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της Βέροιας, περιμένοντας τους συνοδούς σκύλων να τα χρησιμοποιήσουν, για να διατηρήσουν καθαρές τις πλατείες, τα πεζοδρόμια και τα πάρκα της Βέροιας.


«Παγκόσμια ημέρα ζώων 4-10-2021. Τοποθέτηση σημείων προμήθειας για το φαρασάκι συλλογής ακαθαρσιών, No Kaka, πατενταρισμένου χάρτινου Ελληνικού προϊόντος. Για την μείωση των επιπτώσεων από την χρήση πλαστικής σακούλας στην περισυλλογή τους και την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων», έγραψε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος στη σχετική δημοσίευση που έκανε στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία πρωτοβουλία μόνο που θέλουν πολύ εκπαίδευση στη νοοτροπία και το σεβασμό στα δημόσια και κοινόχρηστα αντικείμενα της πόλης μας τα παιδιά και πολλοί ενήλικες. Παρέα μαθητών γυμνασίου στο σχόλασμα, το κουτί στο πάρκο πριν την Ελιά το αδειάσανε σκίζοντας και κάνοντας κομμάτια όλα στο πεζοδρόμιο. Στην ερώτηση γιατί το κάνετε αυτό οι απαντήσεις ήταν ότι να ναι.Θέλει πολύ δουλειά ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ