Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Μωβ περιοχές και τα μέτρα που θα ισχύουν

Μία ακόμα κατηγορία επικινδυνότητας ανά περιοχή αναμένεται να εισηγηθεί το επόμενο διάστημα. Ο λόγος για τις λεγόμενες «μωβ» περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, δεδομένης της απόφασης να μην υπάρχουν πλέον μέτρα 
όπως το κλείσιμο καταστημάτων σε κόκκινες περιοχές, πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι ειδικοί  επεξεργάζονται την εφαρμογή ενός εναλλακτικού μέτρου. Στόχος φαίνεται πως είναι στις πολύ επιβαρυμμένες επιδημιολογικά περιοχές να υπάρχουν κάποιου είδους «στεγανά», σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μερικά από τα μέτρα που εκτιμάται πως θα ισχύουν στις «μωβ» περιοχές είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού αλλά και η διπλή μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή αναμένεται να συζητήσει εντός της εβδομάδας περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να προβεί σε τελικές αποφάσεις σχετικά με το σενάριο των «μωβ» περιοχών. 

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΧΡΩΜΑ" ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ "Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ" ΣΤΟ dancing with the stars 2021...EMEIΣ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠ ΟΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού κάνανε ασπρόμαυρη την πάλαι ποτέ Βασίλισσα του Βορρά, θα δούμε βυσσινί μόνο στους περιορισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ