Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατέρρευσε η εξωτερική κρήνη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου

Το πρωί της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, περίπου στις 10.30 η ώρα, κατέρρευσε η εξωτερική κρήνη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων με τις εκτεταμένες βροχοπτώσεις. Ο Ηγούμενος Πορφύριος ζήτησε άμεσα τη βοήθεια του κόσμου μέσω ανάρτησής του στα social media. Αρκετοί πιστοί έσπευσαν να βοηθήσουν. Ο Ηγούμενος ευχαρίστησε θερμά τους πιστούς αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών που εκδήλωσαν άμεσα την συμπαράστασή τους. Τέλος, ευχήθηκε ο Τίμιος Πρόδρομος να μας ευλογεί όλους όπως Εκείνος ξέρει και να σκεπάζει το Μοναστήρι του.

Δείτε φωτογραφίες:








7 σχόλια:

  1. Θεομηνίες..... αλλιώς μύνημα από τον Θεό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια κάτι θέλει να τους πει ο Θεός. Ήταν η δεύτερη. Μάλλον, δεν συμμορφώθηκαν κάποιοι, κάπου. Η τρίτη φορά μην είναι πέλεκυς. Η οργή του Θεού, ειναι μη διαπραγματεύσιμη.
      Πάντως, ειναι και θαύμα. Που δεν σκοτώθηκε κανείς.

      Διαγραφή
  2. Κάτι γίνεται σε αυτό το μοναστήρι... Την μία πέφτουν οι βράχοι πάνω στα κελιά των μοναχών... τώρα γκρεμίζεται μια θεωρητικά γερή πετρόχτιστη βρύση... Τι μυνήματα είναι αυτά ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O TIMIOS PRODROMOS GNORIZH ,EMOIS OLLO EKSIPNADES EIMASTE,,ANTH NA KYTAKSOUME TON EAFTO MAS,,EKSALOU O GERONTAS EIPE OPOIOS THELH DEN YPOXREOSE KANENAN,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι για τα ανωτέρω σχόλια.Η γερή πετρόκτιστη βρύση που γράφει κάποιος ,ήταν απογορευμενη η πρόσβαση με σήμα απαγόρευσης διότι παλαιότερα αφαιρέθηκαν τα έσω στίγματα που κρατάνε το βάρος της σκεπής κ λόγω της πολλά βροχής κατέρρευσε.Ο ηγούμενος γέροντας Πορφύριος είναι άγιος άνθρωπος και πραγματικά είναι αδικία που λέγονται τέτοια από άτομα που δεν έχουν σχέση με την ορθοδοξία και ορθοπραξία της θρησκείας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ