Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θωρακίστε τα παιδιά με τα προϊόντα της Herbstore.gr

Οι μαθητές όλων των ηλικιών αντιμετωπίζουν μια ιδιαίτερα απαιτητική σχολική χρονιά με πολύ ειδικές συνθήκες. Είτε στις σχολικές αίθουσες είτε στην τηλεκπαίδευση, τα παιδιά χρειάζονται εφόδια για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία. Θωρακίστε την υγεία των παιδιών με τα προϊόντα της Herbstore.gr που προσφέρουν δύναμη, αντοχή, όραση, μνήμη, συγκέντρωση και διανοητική διαύγεια. Φυσικά και οικολογικά, τα προϊόντα της Herbstore φέρουν την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας και εξασφαλίζουν αυξημένες επιδόσεις στα μαθήματα και στα σπορ!

✔️Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα (για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ).

✔️Αποστολή εντός Βεροίας με 1 ευρώ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας


Ανακαλύψτε τα προϊόντα και την ποιότητα του Herbstore.gr:

Γκότζι Μπέρι (δείτε εδώ)
Ιδιότητες:
● Αυξάνει την δύναμη και αντοχή, αυξάνει τις επιδόσεις.
● Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστασία από τον καρκίνο.
● Πλούσια πηγή καλίου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία.
● Ενίσχυση της λίμπιντο και σεξουαλική τόνωση.
● Βελτίωση της όρασης και της μνήμης.
● Βοηθάει σε προβλήματα χοληστερίνης.
● Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.
● Βοηθάει στη ρύθμιση των υψηλών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.
● Ενισχύει την ικανότητα του ήπατος για την αποτοξίνωση.
● Βοηθάει στην αποκατάσταση πεπτικών ασθενειών, όπως το έλκος του στομάχου και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.
● Καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα.
● Ανανεώνει το δέρμα, βοηθώντας στην παραγωγή κολλαγόνου και στη συγκράτηση της υγρασία από το δέρμα.
● Βελτιώνει τον ύπνο και ανακουφίζει από την κατάθλιψη.
● Αποσυμφορεί το φλεβικό σύστημα.

Για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τόνωση του οργανισμού, συνδυάζουμε το γκότζι μπέρι με εχινάκεια, εχινάκεια ρίζα, άγριο τριαντάφυλλο, κράταιγο (καρπό), ιβίσκο,ιπποφαές και πρόπολη. Ενώ συνδυάζοντας τα βάμματα από Γκότζι Μπέρι, Εχινάκεια, Άγριο Τριαντάφυλλο, Κράταιγο, Ιβίσκο, Ιπποφαές και Πρόπολη έχουμε απίστευτα πιο δραστικά αποτελέσματα στην υγεία μας και στην προαναφερόμενη ασθένεια.
Ιπποφαές (δείτε εδώ)
Ιδιότητες:
● Αυξάνει την δύναμη και αντοχή, αυξάνει τις επιδόσεις.
● Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, προστασία από τον καρκίνο.
● Προστασία και ενίσχυση του νευρικού συστήματος, μείωση του άγχους.
● Ρύθμιση του μεταβολισμού.
● Αντιμετώπιση της υπερπλασίας του προστάτη, παθήσεων στο συκώτι, καθώς και γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως η ελκώδης κολίτιδα, η οισοφαγίτιδα, η νόσος του Crohn.
● Προστασία από καρδιαγγειακά προβλήματα, μείωση της κακής χοληστερίνης και του σακχάρου στο αίμα, προστασία των αγγείων, ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος.
● Ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τους πόνους της περιόδου και προστασία του αναπαραγωγικού συστήματος.
● Επανόρθωση ιστών και κυττάρων μετά από μεγάλη έκθεση σε ακτινοβολία.
● Προληπτική δράση εναντίον οφθαλμικών παθήσεων, όπως ο καταρράκτης και η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
● Αποτοξίνωση του οργανισμού, οξυγόνωση και ανανέωση των κυττάρων, αντιμετώπιση πρόωρης γήρανσης.
● Αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως ακμή, δυσχρωμίες, έκζεμα, έγκαυμα, ψωρίαση, έκζεμα.

To Ιπποφαές μπορεί να καταναλώθεί όπως έιναι, ένα κουταλάκι του γλυκού δυό φορές την ημέρα, χωρίς περαιτέρω επεξεργασία, (μοιάζει με μικρή σταφίδα). Για να προετοιμάσουμε ένα αφέψημα ρίχνουμε ένα κουταλάκι αποξηραμένων καρπών σε μία κούπα νερό και βράζουμε για 5 λεπτά (σε μπρίκι). Επαναλαμβάνουμε τη διαδίκασία μέχρι και 3 φορές την ημέρα.

Σπιρουλίνα (δείτε εδώ)
Ιδιότητες:
● Κατά του καρκίνου και της πρόωρης γήρανσης.
● Ενισχύει τη συγκέντρωση.
● Τα αμινοξέα της προστατεύουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και βελτιώνουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.
● Καθαρίζει το αίμα απομακρύνοντας τις τοξίνες και διεγείρει τη λειτουργία όλων των ιστών και οργάνων του σώματος, ιδιαίτερα το ήπαρ, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.
● Αποτοξινωτική επίδραση στο ήπαρ και στα νεφρά, προστατεύει τα κύτταρα από ελεύθερες ρίζες, διεγείρει την παραγωγή κυττάρων αίματος και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
● Ενισχύει το γυναικείο οργανισμό κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης.
● Εμποδίζει τη συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία.
● Ενίσχυση της μνήμης.


Προετοιμασία:

3 γραμμάρια από σπιρουλίνα (δόση για ενήλικα) σε σκόνη τη διαλύουμε μέσα σε χυμό και πίνουμε. Αλλιώς μπορούμε να ανακατέψουμε τη σπιρουλίνα με μέλι και να την καταναλώσουμε καθαυτό το τρόπο (μέσα στο μέλι δεν έχει δυσάρεστη γεύση ούτε οσμή!).

Λιναρόσπορος (δείτε εδώ)
Ιδιότητες:
● Δρα κατά της κακής χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.
● Ανακουφίζει από το άσθμα.
● Διεγείρει την πνευματική λειτουργία.
● Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακμής και του έρπητα (κατάπλασμα).
● Για τις πέτρες στα νεφρά.
● Ανακουφίζει τους πόνους της περιόδου και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
● Θεραπεύει το βήχα (σε συνδυασμό με μολόχα, λεμόνι και μέλι).
● Κατά των πονοκέφαλων.
● Κατά της δυσκοιλιότητα.
● Διευκολύνει τη έξοδο των πετρών της χοληδόχου.
● Διεγείρει την αναπνοή και βελτιώνει την πέψη.


Προετοιμασία:


1 - 2 κουταλιά φαγητού από λιναρόσπορο ρίχνεται σ’ ένα δοχείο όπου προστίθεται 1 ποτήρι νερό, το περιεχόμενο βράζεται για 5 - 10 λεπτά και μετά από ένα διάστημα το υγρό στραγγίζεται και πίνεται.


Οι σπόροι του λιναρόσπορου μπορεί να παρθούν και ωμοί, στη δόση 1 – 2 κουτάλια φαγητού, μαζί με χυμό Μήλων, με σαλάτες ή με γιαούρτι, κατά τη διάρκεια της μέρας, ή το βράδυ πριν από τον ύπνο ενάντια στη δυσκοιλιότητα.

Για τις πέτρες στα νεφρά χρησιμοποιούμε 1 - 2 κουταλιές φαγητού θρυμματισμένους σπόρους οι οποίοι ζεματιούνται μ’ ένα ποτήρι βραστό νερό και βράζονται για λίγο. Το υγρό στραγγίζεται πριν από τη χρήση και πίνεται από ½ ποτηριού, διαλυμένο σε προβρασμένο νερό, κάθε 2 ώρες στη διάρκεια 2 ημερών.

Για εξωτερική χρήση οι αλεσμένοι σπόροι μουσκεύονται με ζεστό νερό (2 κουταλιές φαγητού σε 1 ποτήρι νερό) και βράζονται (1 – 2 λεπτά) μέχρι το περιεχόμενο να μετατραπεί σε πολτό, αυτός ο πολτός τυλίγεται με μια γάζα και τοποθετείται στις πληγές, ή στις διάφορες φλεγμονές του δέρματος, σαν μαλακτικό και αντιφλεγμονώδες.
Σπόροι Τσία (δείτε εδώ)
Μόλις 1 κουταλιά της σούπας σπόροι chia, περιέχει 5 γρ. φυτικών ινών, 3 γρ. πρωτεΐνης, 2282 mg ωμέγα 3 και 752 mg ωμέγα-6 λιπαρά οξέα! Επίσης, οι «θαυματουργοί» αυτοί σπόροι έχουν 15 φορές περισσότερο μαγνήσιο από το μπρόκολο, τρεις φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι, έξι φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα και δύο φορές περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες.


Δείτε μερικά σημαντικά οφέλη τους για την υγεία μας…

Βελτιώνουν τη χοληστερόλη ορού και την υγεία της καρδιάς

Οι σπόροι chia είναι πλούσιοι σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και α-λινολενικό οξύ, καθώς επίσης και σε φυτικές ίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, αυξάνουν τα επίπεδα HDL (καλής χοληστερόλης), ενώ μειώνουν την LDL (κακή χοληστερόλη) και τα τριγλυκερίδια. Τα φυσικά αντιοξειδωτικά των chia, τους δίνουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων πηγών ωμέγα 3 λιπαρών οξέων. Επίσης, η βελτίωση της χοληστερόλης του ορού βοηθά στην υγεία της καρδιάς, καθώς η κακή χοληστερόλη αποτελεί παράγοντα κινδύνου για καρδιακές παθήσεις.

Οι σπόροι chia είναι επίσης πλούσιοι σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες. Οι πρώτες έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Όταν αναμιγνύονται με νερό, οι διαλυτές ίνες στους σπόρους chia σχηματίζουν έναν τύπο ζελέ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυκνωτικό στη μαγειρική και ως εναλλακτική λύση λαδιού στο ψήσιμο. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με λάδι, βούτυρο ή μαργαρίνη, για να μειώσετε τα επιβλαβή επίπεδα λίπους στη διατροφή και να αυξήσετε τις φυτικές ίνες και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας

Οι Αζτέκοι, κατανάλωναν σπόρους chia και τους αποκαλούσαν ως «η τροφή του τρεξίματος», λόγω του ότι δίνουν ενέργεια και επίσης διαθέτουν υδρόφιλες ιδιότητες που βοηθούν στην ρύθμιση των ηλεκτρολυτών. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες στους σπόρους chia, σπάνε σιγά-σιγά, διατηρώντας τα επίπεδα ενέργειας για τη βελτίωση της δύναμης και της αντοχής. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ενισχύουν επίσης την πνευματική ενέργεια και διάθεση.

Βελτιώνουν τα συμπτώματα του διαβήτη

Ο γλυκαιμικός δείκτης των σπόρων chia, είναι πολύ χαμηλός κι έτσι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα δε φτάνουν στα ύψη, όπως με τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Επιπλέον, επειδή τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παραμένουν πιο σταθερά, η λαχτάρα για τροφές πλούσιες σε ζάχαρη μειώνεται. Η πρωτεΐνη, οι φυτικές ίνες και οι σύνθετοι υδατάνθρακες στους σπόρους chia, επιβραδύνουν την πέψη και ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, με αποτέλεσμα να μας δημιουργούν το αίσθημα πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βοηθούν στην απώλεια βάρους

Οι σπόροι chia περιέχουν τόσο διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες. Οι διαλυτές φυτικές ίνες απορροφούν το νερό και διαστέλλονται για να σχηματίσουν έναν τύπο ζελέ, που δημιουργεί το αίσθημα της πληρότητας κι έτσι μας βοηθά να καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες. Οι ίνες και η πρωτεΐνη, επιβραδύνουν τη διαδικασία της πέψης κι έτσι η πείνα δεν ενεργοποιείται τόσο γρήγορα, όσο με τα σάκχαρα, το άμυλο και άλλους απλούς υδατάνθρακες. Η αδιάλυτη ίνα, η οποία δεν χωνεύεται, βοηθά στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και πεπτικών διαταραχών.

Μειώνουν τη φλεγμονή

Τα υψηλά επίπεδα των απαραίτητων λιπαρών οξέων που περιέχουν οι σπόροι chia, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθώντας στην απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών και τη μείωση της c αντιδρώσας πρωτεΐνης, ενός δείκτη φλεγμονής. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μειώνουν τη δυσκαμψία και τον πόνο. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μειωμένη φλεγμονή μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο, αρθρίτιδα και ορισμένους τύπους καρκίνου.

Χλωρέλλα ΒΙΟ (δείτε εδώ)
Η Χλωρέλλα θεωρείται ως μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές διατροφικών στοιχείων. Παρέχει συμπυκνωμένη και εύπεπτη μορφή πρωτεΐνης, είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία (πηγή οργανικού γερμανίου), διατροφικά ένζυμα και νουκλεϊκά οξέα. Το συμπλήρωμα διατροφής Chlorella ΒΙΟ της Herbstore προμηθεύει υψηλό ποσοστό χλωροφύλλης. Αυξάνει τη δραστικότητα των λευκοκυττάρων και είναι ανταγωνιστική των διηθητών ιών. Βοηθάει στην αποβολή βαρέων μετάλλων και τοξικών στοιχείων από τον οργανισμό.

Αυξάνει τη δραστικότητα των λευκοκυττάρων και είναι ανταγωνιστική των διηθητικών ιών. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη ενώ έχει μελετηθεί και χρησιμοποιηθεί εκτενώς και με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πληθυσμούς της Ιαπωνίας και σε καπνιστές, ομάδες που εκτίθενται συνεχώς σε ατμοσφαιρικούς ρύπους. Ιδανικό και για vegetarians και vegans. Δεν περιέχει ιώδιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ