Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραβασίλης προς Γεννηματά: «Κράτησες όρθια την παράταξη»

«Έχεις την αγάπη του κόσμου»
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Φώτης Καραβασίλης μίλησε με λόγια καρδιάς για την Φώφη Γεννηματά. Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως ήταν εκείνη που κράτησε όρθια και ενωμένη την παράταξη και ότι αγωνιστίκε για το καλύτερο. Αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα της που και εκείνος πέρασε από την ίδια ασθένεια και τόνισε πως απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε. Αγαπημένη μας Φώφη. Κράτησες όρθια και ενωμένη τη παράταξη που άλλαξε πριν 40 χρονια την πορεία της χωρας. Το Κίνημα που έδωσε σημασία και αξία στον εργάτη, τον αγρότη, τον εργαζόμενο, τον φοιτητή, τον επιστήμονα , το νέο, τον μεσήλικα, τον ηλικιωμένο. Το ΠΑΣΟΚ. 

Η οικογένεια σου χτυπημένη από τον καρκίνο, τον πάλεψε χωρίς να φοβηθεί. Είναι σα να βλέπω μπροστά μου τον πατέρα σου, τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, που ήταν το προτυπο μου, να ανακοινώνει στους δημοσιογράφους την ασθένεια του. 

Πρόεδρε μας, Φώφη Γεννηματά, εσύ δεν λάκισες, δεν εγκατελειψες την παράταξη. Έμεινες όρθια και αγωνίστηκες για το καλύτερο. Και σήμερα που δίνεις το δικό σου αγώνα, μέσα στα δύσκολα σου, επέτρεψε μου να σου γράψω ότι νιώθω πως απολαμβάνεις το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος σ' αυτη τη ζωή.... Την αγάπη του κόσμου. Την αγάπη του καθένα από εμάς, των γνωστων, των αγνώστων, των μικρων και των μεγάλων. Σ' αγαπαμε πολύ!»

5 σχόλια:

  1. Την κρατησε τοσο πολυ ορθια που απο την πολυ ορθοστασια σπασανε οι πατεριτσες που στηριζοταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φώτη δεν χρειάζεται να ανησυχείς, τελικά η Πρόεδρος μάλλον δεν κινδυνεύει από την αρρώστια τουλάχιστον (Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανόν να πάρει εξιτήριο από τον "Ευαγγελισμό" όπου εισήχθη εκτάκτως τη Δευτέρα 11-10-21 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κ. Γεννηματά, δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της με θεραπευτική αγωγή. vimaonline.gr). Ας είναι καλά στην υγεία της.
    Φαίνεται ότι από το μόνο που κινδύνευε ήταν οι επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, από τις οποίες όμως γλίτωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ντρέπεσαι ρε ανθρωποφάγε

      Διαγραφή
    2. Ντροπή. Θα ήθελες να ανταλλάξετε θέσεις και ασθένειες;...

      Διαγραφή
    3. Μόνο ντροπή. Περαστικά στην γυναίκα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ