Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναστάτωση στην Κεντρικής: ΙΧ έπεσε επάνω σε παρκαρισμένα

Ο οδηγός ζαλίστηκε την ώρα που οδηγούσε
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στο κέντρο της Βέροιας, έπειτα από σύγκρουση οχήματος επάνω σε παρκαρισμένα οχήματα. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου στις 2 το μεσημέρι, όταν άνδρας που εκινείτο με το όχημά του επί της οδού Κεντρικής, έχασε τον έλεγο και έπεσε επάνω σε παρκαρισμένα οχήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας ένιωσε κάποια αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε και ζαλίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του. Ο κρότος από τη σύγκρουση ήταν μεγάλος και αμέσως κάτοικοι και καταστηματάρες πετάτηκαν έξω για να δούνε τι συμβαίνει. Ευτυχώς από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν κινδύνευσε κάποιος πεζός. 

Στο συμβάν έσπευσε άμεσα και ένας δημοτικός αστυνομικός, από τα γραφεία της υπηρεσίας που βρίσκονται λίγα μέτρα παρακάτω, ο οποίος παρείχε στον οδηγό τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να τον παραλάβει αθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Βέροιας, προκειμένου να εξακριβωθεί τι του είσε συμβεί. Στο συμβάν έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας, προκειμένου να καταράψει τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση. Το ΙΧ απομάκρυνε όχημα της οδικής βοήθειας.




3 σχόλια:

  1. πιθανοτατα ο συγκεκριμένος οδηγος ειχε προβλημα με την υγεια του, λιγο το κακο και ... περαστικά!
    όμως με την αυξημένη κινηση στο σημειο και ειδικα στη δεξια διασταύρωση με το δρομο που βγαζει στην νεα γεφυρα, τα παρκαρισμένα ΙΧ στις γωνιες δημιουργουν παγιδες. ας βαλει τουλαχστον η Δημ. Αστυν. τα γνωστα κολονάκια ωστε να να μην παρκαρουν εκει ΙΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα πολύ αστείο? Έχεις χιούμορ να το αξιοποιήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ