Quantcast

http://picasion.com/

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων επισκέφθηκε η Μπατσαρά

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Αρματωλού Κόκκινου» επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά, η διαπολιτισμική διαμεσολαβήτρια για πρόσφυγες και μετανάστες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας, Δήμητρα Ιωαννίδου και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού, Αν. Δούκα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η γνωριμία σχετικά με τον ρόλο του διαμεσολαβητή και η ανάπτυξη μιας νέας συνεργασίας. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ της διαμεσολαβήτριας και του Διοικητή του camp κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου. Στο τέλος ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο.

10 σχόλια:

  1. Όλα εντάξει; Ολα καλά; Αυτό δηλαδή την μάρανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεύτερη φορα που πηγαίνει η Αντιδήμαρχος που ήτανε υποψήφια με τν
    Νεα Δημοκρατια και πήγε με τον Βοργιατζιδη....
    αρα και γνωρίζει τα προβλήματα και τον ρολο (η συνεργασία)
    και ολα τα παραπάνω είναι λογία λογία λογία όπως είχε μάθει να λέει από τότε που ήτανε Βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει με δαύτους;θα τους διώξουμε από την Ελλαδα;και μαζί με αυτούς και όλους αυτούς που μας τους φέρανε.αφου τους αγαπάνε τόσο να πάνε στις χώρες ολων αυτών να κανουν και νεα πατριδα οι πολιτικοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο μέρος που τραβήχτηκε η φωτογραφία βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας ενώ κάποτε υπερήφανα έστεκε η ελληνική σημαία μπροστά στην οποία άγημα στρατιωτών απέδιδαν τιμές 2 φορές το 24ωρο. Τώρα η σημαία έχει υποσταλεί και ακούγονται οι προσευχές των αλλόφυλων και αλλόδοξων εκ ανατολής.
    Η κυρία Μπατσαρά και όλοι οι πολιτικοί που επισκέπτονται τέτοια μέρη το μόνο που θα έπρεπε να τονίζουν είναι το πότε θα εκκενωθούν από τους εισβολείς που μας σβερκώθηκαν με το έτσι θέλω των Βρυξελλών.
    Αν οι πολιτικοί του τόπου θέλουν ''ενημερώσεις και γνωριμίες ας πάνε σε κάνα καφέ ή τέλος πάντων ας μπούνε στο φεησμπουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν τους έφερε ο σφύριζα το 2016 είπε 4 ψέμματα: 1. Ότι θα ήταν για λίγους μήνες. 2. Ότι θα ήταν οικογένειες. 3. Ότι θα ήταν Σύροι. 4. Και σε αριθμό μόλις 450. Τι ακριβώς έγινε; Κατά αύξοντα αριθμό ψέμματος: 1. Μπήκαν στον 6ο χρόνο και κάποια στιγμή θα ζητήσουν ...Ιθαγένεια. 2. Είναι κατά πλειοψηφία νέοι άνδρες μάχιμης ικανότητος. 3. Είναι πάρα πολλοί οι Αφρικανοί. 4. Ξεπέρασαν τους 650. Αλλάχου Άκμπαρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο σφυριζα γέμισε την Ευρώπη λαθρομετανάστες,τους είπε να έρθουν και ήρθαν,οι σημερινοί δεν τους θέλουν και δεν έρχονται,απλά είναι θέμα IQ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι υπάρχουν άτομα σαν εσένα που αντιλαμβάνονται τα πράγματα ΣΩΣΤΑ!

      Διαγραφή
    2. 25 Οκτωβρίου 2021 - 6:21 μ.μ.
      Είναι όπως τα λές ακριβώς. Θα μου πεις περίμενες έστω μια αλήθεια απο τους ανεκδιήγητους συριζαίους; Και βέβαια όχι. Καλό θα ηταν να θύμιζες όμως και ποιος Βουλευτής ήταν στο λεωφορείο όταν τους έφεραν. Αφού έκανε την μπάζα του, πέρασε καλά τέσσερα χρόνια, τωρα κάνει την πάπια. Να προσέχεις όμως. Ετσι και βγεις επώνυμα να τα πείς, ο συρφετός των παλιάτσων θα σε βαφτίσει φασίστα και ακροδεξιό. Οι πεσέδες της πολιτικής και της λογικής.

      Διαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΣΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ