Quantcast

http://picasion.com/

Έπεσαν οι υπογραφές για το αρδευτικό δίκτυο της Μέσης

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «Αρδευτικό δίκτυο οικισμού Μέσης Δήμου Βέροιας» προχώρησαν τη Δευτέρα 11.10.21 ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο κ. Διονύσιος Τζαφέρης εκπρόσωπος της «Τζαφέρης Κατασκευαστική Ο.Ε.» με έδρα την Κατερίνη. Ο Δήμος Βέροιας ως φορέας υλοποίησης υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου και εκπόνησε τη μελέτη η οποία προβλέπει την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου έκτασης 1.300 στρεμμάτων με την μετατροπή του σε σωληνωτό υπό πίεση. 

Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή δικτύου αγωγών συνολικού μήκους περί τα 10km και η αναβάθμιση του υφιστάμενου αντλιοστασίου ώστε να ανταποκρίνεται στο νέο σχεδιασμό – λειτουργία του δικτύου.

Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 (Π.Α.Α. 2014-2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

1 σχόλιο:

  1. Στην αγια βαρβαρα δημαρχε??τιποτα??ελα ξανα εσυ κια ο τσαχουριδης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ