Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεμάτο στύλ το σαλόνι του Καραμίχου

Ο Γιώργος Καραμίχος την περσινή σεζόν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, μπαίνοντας σε νέο ρόλο για τις ανάγκες της σειράς, Ήλιος η οποία και συνεχίζει και τη φετινή χρονιά στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1. «Ο μικρός μου γιος ήταν αυτός που με έκανε να θέλω να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είναι 7 ετών πλέον. Του αρέσει πάρα πολύ εδώ γιατί ερχόταν συχνά, όλα αυτά τα χρόνια. Για διακοπές το καλοκαίρι, αλλά και μέσα στον χειμώνα ερχόμασταν καμιά φορά», είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός για την απόφασή του να επιστρέψει από το Λος Άντζελες.


Ο Γιώργος Καραμίχος στα 47 του χρόνια δείχνει να έχει άριστη σχέση με τον χρόνο, καθώς μέσα από συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία του αλλά και την 23χρονη κόρη του την οποία απέκτησε σε νεαρή ηλικία.

Ενεργός στα social media, ο Βεροιώτης ηθοποιός θα μοιραστεί μαζί μας φωτογραφικό υλικό από την καθημερινότητά του στα γυρίσματα της σειράς «Ήλιος» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μέσω instagram, ο γνωστός ηθοποιός μας αποκάλυψε το… ζεστό σαλόνι του σπιτιού του εκεί όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας του. Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο με ανθρακί καναπέ, όπου ακριβώς πίσω κυριαρχούν χρυσές κορνίζες…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ