Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντάσεις, νεύρα και αρκετά παράσιτα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κάθε αρχή και δύσκολη

Για πρώτη φορά, μετά από αρκετούς μήνες πραγματοποιήθηκε δια ζώσης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το παρών έδωσαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εμβολιαστεί ή νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ οι υπόλοιποι, μαζί με τους δημοσιογράφους, είδαν την συνεδρίαση μέσω YouTube. Η συζήτηση ήταν αρκετά έντονη, με την Δημοτική Αρχή και την Αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. 

Είδαμε τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να κοντράρεται με τον Παύλο Παυλίδη, τον Αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη να έχει έντονο διάλογο με τον Γιώργο Γουλτίδη, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο να απαντάει σε υψηλούς τόνους στον ανεξάρτητο Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη να σηκώνεται από την καρέκλα του και να μαλώνει με τον επικεφαλής των «Συνδημοτών».

Από την άλλη πλευρά, η συνεδριάση μεταδόθηκε από το YouTube, με πολλά προβλήματα και παράσιτα. Μικροφώνιζε συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην ακούγονται καθόλου οι συνομιλητές. Μέχρι και τηλεφωνική παρέμβαση είχαμε από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, με τον Πρόεδρο Άρη Λαζαρίδη να βάζει το κινητό του στο μικρόφωνο για να ακουστεί. 

Μετά από λίγη ώρα, τα προβλήματα άρχισαν σιγά-σιγά να ξεπερνιούνται και τα παράσιτα σταδιακά να επιλύονται. Πάντως, η τηλεοπτική προσπάθεια ήταν αρκετά καλή (είχε δικάμερα, ώστε ο τηλεθεατής να βλέπει τόσο τον ομιλητή, όσο και τις αντιδράσεις των υπολοίπων) και αν τελειοποιηθεί, τότε θα μιλάμε για μια πρωτοπόρα κίνηση που όλοι οι πολίτες του Δήμου Βέροιας, θα μπορούν να την παρακολουθούν μέσω ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ