Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ράδης - Χρώματα»: Τα πάντα για το χρώμα!

Χρώματα Οικοδομικά και Αυτοκινήτου
Η επιχείρηση «Σύγχρονο Χρωματοπωλείο Ράδης» δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1979. Ιδρυτής είναι ο κ. Ράδης Βασίλειος ο οποίος ξεκίνησε τη δραστηριότητα του σαν επιχείρηση σιδηρικών. Ο κλάδος των χρωμάτων εισήλθε λίγα

χρόνια αργότερα, το 1983, με την είσοδο του υιού του κ. Ράδη Απόστολου στην επιχείρηση, ο οποίος συνεχίζει, μαζί με τη τρίτη πλέον γενιά, να διευθύνει και να φροντίζει για την ορθή λειτουργία της εταιρείας, αλλά και να μοιράζεται τις εξειδικευμένες γνώσεις του πάνω στον χώρο των χρωμάτων.

Εδώ και 30 χρόνια, η «Ράδης - Χρώματα» προσφέρει τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις για τη φροντίδα και περιποίηση του σπιτιού και του αυτοκινήτου, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η επιχείρησή μας έχει πετύχει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές, τόσο στο χώρο του αυτοκινήτου όσο και των οικοδομικών χρωμάτων, εξασφαλίζοντας έτσι τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, μας έχουν οδηγήσει στη Νο 1 επιλογή για τους επαγγελματίες του Νομού Ημαθίας, κι όχι μόνο, μετρώντας συνεργασίες για πάνω από είκοσι χρόνια.

Είναι "Σύγχρονο" γιατί ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις του κλάδου, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στόχος της επιχείρησης είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω της κατανόησης των αναγκών σας και παρέχοντάς σας τα καλύτερα προϊόντα.

Στο κατάστημά μας επί της οδού Σταδίου 15 στη Βέροια, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας e-shop xroma-radis θα βρείτε:

✔️ Επισκευαστικά υλικά (στόκους, σοβάδες, κόλλες), των εταιρειών Durostick και Knauf
✔️ Χρώματα για τοίχους, εσωτερικής και εξωτερικής  χρήσης - Vivechrom
✔️ Χρώματα για μεταλλικές επιφάνειες π.χ κάγκελα - Vivechrom
✔️ Βερνίκια/συντηρητικά ξύλου - Vivechrom
✔️ Μονωτικά ταρατσών – Vivechrom
✔️ Οικολογικά Χρώματα – Vivechrom
✔️ Υλικά τεχνοτροπίας
✔️ Διακοσμητικά χρώματα και βερνίκια
✔️ Χρώμα κιμωλίας

καθώς επίσης και πάσης φύσεως υλικά για βαφή και περιποίηση αυτοκινήτου.

Σταδίου 15, Βέροια 
τηλ.: 23310 22572
mail: veria@xroma-radis.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ