Από το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα (κεράσια-ροδάκινα-νεκταρίνια-βερύκοκα-δαμάσκινα), είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία για την χρήση του 2021. Τα οικονομικά στοιχεία να είναι τα πραγματοποιηθέντα έως σήμερα, και μία πρόβλεψη μέχρι το τέλος του 2021.
Τα στοιχεία θα πρέπει να είναι για το διάστημα 1/1/2021-31/12/2021 (με την σχετική πρόβλεψη), και θα αφορούν τα ποσά του κωδικού 500 (πωλήσεις αγαθών και παροχή υπηρεσιών) του Ε3 και το άθροισμα των κωδικών 520,580 (κωδικοί εξόδων) του Ε3. Στις Υπεύθυνές Δηλώσεις να αναφέρονται η Επωνυμία και το ΑΦΜ της Επιχείρησης.
Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα (κεράσια-ροδάκινα-νεκταρίνια-βερύκοκα-δαμάσκινα), είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Μάιο έως Αύγουστο του 2021, να καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις όμοιες με τις παραπάνω.
Η συγκέντρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ (έως 3/11/2021) προκειμένου να σταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες του Νομού και να ισχυροποιηθεί το αίτημα που προωθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας για τυχόν αποζημιώσεις των κλάδων που πλήττονται.
Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου: chamimat@otenet.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με κ.Δαληγγάρο Βασίλειο στο τηλέφωνο 2331029774 support@icci.gr ή με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Αποστολίδη Στέφανο στο τηλ 6945105091».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου 2025 στο λιμάνι της Μηλίνας, στον Παγασητικό κόλπο, ένας άνδρας 61 ετών. Ο άτυχος
-
Σε ποιες περιοχές κινείται Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Ευθύμιος Φωστηρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 και ώρα
-
Είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται τόσο νέα παιδιά στην άσφαλτο Τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο έξω από την Σκύδρα, στο δρόμο για
-
Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για έναν 61χρονο από την Ημαθία, ο οποίος επισκέφθηκε το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα την
-
Το Παιδιατρικό Θεραπευτήριο της Ιωάννας Παπαβασιλείου που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 3 (τηλ. 6979438654 ) άνοιξε πριν
-
Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Iουλίου, στο 208ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κοζάνη
-
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Ιουλίου 2025, σε περιοχή με
-
Μια μικρή αποικία - Εκατοντάδες οικογένειες διαθέτουν εξοχικά με τροχόσπιτα, προκάτ και πάνελ σπίτια
-
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτριο
Μπαρούφες και πυροτεχνήματα για να παραμυθιάσετε τον εμπορικο κοσμο του Νομου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ??
Να αναλάβει ο Α αντιπρόεδρος το Επιμελητηριο .
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόνο αυτός μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Επιχειρηματικού κόσμου . Μπράβο Στέφανε για τις πρωτοβουλίες σου !!!!
Ο Τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγωνίζονται για να δώσουν λύσεις όταν χρειάζεται . Συγχαρητήρια , Μπράβο Στέφανε !!!. Πίεσε τους !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ζημιά από τους Παγετούς είναι πολύ μεγάλη . Δες και τον κλάδο των υλικών συσκευασίας . Και αυτοί Υποφέρουν !
Καλός ο κ. Αποστολίδης αλλά για τα συμφέροντά του και την τσεπούλα του. Για το λιανεμπόριο που δεν δούλεψε καθόλου όπως και άλλες δραστηριότητες ενδιαφέρθηκε καθόλου; Γνωρίζει τι έκαναν τα άλλα Επιμελητήρια; Καλά το παίζει όμως, δήθεν διαφωνεί φωνασκώντας στα διάφορα blogs για δημιουργία έξωθεν καλής μαρτυρίας και εντυπώσεων αλλά απο πίσω τα καλά και συμφέροντα. Ο απόλυτος Ημαθιάρχης!!!!!!!!! Υπολείπεται σε ήθος και σε ύφος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας απογείωσε την επιχείρηση του. Ανέβασε τη Βασίλισσα μια κατηγορία μόνος του ( απορώ γιατί δεν τον άφησαν να συνεχίσει)Είναι ο μόνος που μπορεί να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει το θεσμό του Επιμελητηρίου .
Διαγραφή