Από το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Καλούνται οι εξαγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Νομού Ημαθίας που ασχολούνται με τα πυρηνόκαρπα (κεράσια-ροδάκινα-νεκταρίνια-βερύκοκα-δαμάσκινα), είτε ιδιωτικές είτε συνεταιριστικές - πλην κονσερβοποιείων, να μας καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις σχετικά με τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία για την χρήση του 2021. Τα οικονομικά στοιχεία να είναι τα πραγματοποιηθέντα έως σήμερα, και μία πρόβλεψη μέχρι το τέλος του 2021.
Τα στοιχεία θα πρέπει να είναι για το διάστημα 1/1/2021-31/12/2021 (με την σχετική πρόβλεψη), και θα αφορούν τα ποσά του κωδικού 500 (πωλήσεις αγαθών και παροχή υπηρεσιών) του Ε3 και το άθροισμα των κωδικών 520,580 (κωδικοί εξόδων) του Ε3. Στις Υπεύθυνές Δηλώσεις να αναφέρονται η Επωνυμία και το ΑΦΜ της Επιχείρησης.
Επίσης, καλούνται οι μεταφορικές επιχειρήσεις - αυτοκινητιστές που μετέφεραν πυρηνόκαρπα (κεράσια-ροδάκινα-νεκταρίνια-βερύκοκα-δαμάσκινα), είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε προς το εξωτερικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος από Μάιο έως Αύγουστο του 2021, να καταθέσουν Υπεύθυνες Δηλώσεις όμοιες με τις παραπάνω.
Η συγκέντρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ (έως 3/11/2021) προκειμένου να σταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειες του Νομού και να ισχυροποιηθεί το αίτημα που προωθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας για τυχόν αποζημιώσεις των κλάδων που πλήττονται.
Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου: chamimat@otenet.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με κ.Δαληγγάρο Βασίλειο στο τηλέφωνο 2331029774 support@icci.gr ή με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Αποστολίδη Στέφανο στο τηλ 6945105091».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Παρατεταμένα προβλήματα καταγράφονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Hμαθίας, καθώς η έντονη και συνεχής βροχόπτωση των
-
Από την Παλιά Εθνικής Αλεξάνδρειας - Βέροιας η κυκλοφορία Την Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πριν από λίγο
-
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζεστό κρασί και συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 το
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Χρόνια πολλά Νίκο, Νίκη και Νικολέτα! Του Αγίου Νικολάου σήμερα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της



Μπαρούφες και πυροτεχνήματα για να παραμυθιάσετε τον εμπορικο κοσμο του Νομου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ??
Να αναλάβει ο Α αντιπρόεδρος το Επιμελητηριο .
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόνο αυτός μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Επιχειρηματικού κόσμου . Μπράβο Στέφανε για τις πρωτοβουλίες σου !!!!
Ο Τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγωνίζονται για να δώσουν λύσεις όταν χρειάζεται . Συγχαρητήρια , Μπράβο Στέφανε !!!. Πίεσε τους !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ζημιά από τους Παγετούς είναι πολύ μεγάλη . Δες και τον κλάδο των υλικών συσκευασίας . Και αυτοί Υποφέρουν !
Καλός ο κ. Αποστολίδης αλλά για τα συμφέροντά του και την τσεπούλα του. Για το λιανεμπόριο που δεν δούλεψε καθόλου όπως και άλλες δραστηριότητες ενδιαφέρθηκε καθόλου; Γνωρίζει τι έκαναν τα άλλα Επιμελητήρια; Καλά το παίζει όμως, δήθεν διαφωνεί φωνασκώντας στα διάφορα blogs για δημιουργία έξωθεν καλής μαρτυρίας και εντυπώσεων αλλά απο πίσω τα καλά και συμφέροντα. Ο απόλυτος Ημαθιάρχης!!!!!!!!! Υπολείπεται σε ήθος και σε ύφος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας απογείωσε την επιχείρηση του. Ανέβασε τη Βασίλισσα μια κατηγορία μόνος του ( απορώ γιατί δεν τον άφησαν να συνεχίσει)Είναι ο μόνος που μπορεί να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει το θεσμό του Επιμελητηρίου .
Διαγραφή