Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα «ευχαριστώ» στον γυναικολόγο Νίκο Γκιουλέκα

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας στον μαιευτήρα - χειρουργό γυναικολόγο Νίκο Γκιουλέκα για την φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχε καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Ήρεμος και καθησυχαστικός σε κάθε μας ανησυχία και προβληματισμό που προέκυπτε όλους τους 9 μήνες της κύησης, μας βοήθησε να νιώσουμε σιγουριά και ασφάλεια μέχρι το τέλος, όπου με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, έφερε στον κόσμο στις 20/9/21 το πρώτο μας παιδί.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Κλινική «Ευαγγελισμός» και προσωπικά τον Μιχάλη Αντωνιάδη, καθώς και όλο το προσωπικό της Κλινικής, για την φιλοξενία αλλά και την φροντίδα που παρείχαν τόσο στη μητέρα όσο και στο νεογνό, τις ημέρες της νοσηλείας μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη να εκπληρώνουν το δύσκολο έργο τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αφοσίωση και ανθρωπιά.

Κ.Π. - Π.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ