Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

164 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.937. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 54, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.682 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 354, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 164 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 9.956.

9 σχόλια:

  1. Συνεπώς αύριο το νούμερο θα ξεκινά από 2. Κουράγιο αλλά ο Νομός μας δεν πάει καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εσείς με πληθυσμό 140.612+!!!! τα 164 άτομα είναι πολλά???Ρε θα μας χαζέψετε??? Και μην ξεχνάμε Ημαθία δεν είναι μόνο η Βέροια!!!είναι κ η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια και 102 χωριά!!!!! Έλεος 164!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 164 είναι μόνο οι δηλωμένοι που έχουν κάνει τεστ και έχουν βγει θετικοί. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε μεγάλε.Αν κάνει το τεστ όλος ο πληθυσμός του νομού θα σου πω εγώ αν είναι πολλοί ή λίγοι...και για να μην δώσω τροφή για άτοπα σχόλια δεν είμαι φανατικός εμβολιαστής ούτε αρνητής είμαι απλά ρεαλιστής καλό βράδυ γενικότερα...

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε φίλε είναι πάρα πολλά,γιατί 164 σήμερα,172 προχθές,133 την προηγούμενη,σε δέκα μέρες κοντά στις δύο χιλιάδες,και αν δεν το σταματήσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα άλλες 12000 με 15000 κρούσματα,και άλλα τόσα ασυμπτωματικα. Απλά μαθηματικά με το 1% θνησιμότητα περίπου 300 θάνατοι στο νομό μας από τον ιό ή 150 θάνατοι στη Βέροια,τώρα τι λες σε χαζεψαμε ναι ή όχι.

      Διαγραφή
    3. επέρχεται ίαση στις 7-14 μέρες και ο πληθυσμός αποκτάει ανοσία. τα πολλά κρούσματα δεν είναι απαραίτητα κακό.. επίσης τα κρούσματα δε σημαίνει ότι νοσούν όλοι αυτοί. προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι θα εκτεθούν στον ιό άπαντες είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι. η θνησιμότητα έχει να κάνει σχέση με την ηλικιακή ομάδα τα υποκείμενα νοσήματα και την περίθαλψη των νοσούντων και στον γενικό πληθυσμό δεν είναι 1%. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχαν φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα! εγώ προσωπικά φοράω μάσκα Ν95 και αποφεύγω κλειστούς χώρους...για καφέ και εστιατόρια θέατρα ούτε κουβέντα. στην Ημαθία τα περισσότερα κρούσματα είναι σε σχολεία. Η κυβέρνηση έχει περάσει στη λογική της ανοσίας της αγέλης απλά δεν το λέει ευθέως για να συντηρεί το αφήγημα των εμβολιασμών. Σου λέει αφού είσαι εμβολιασμένος είσαι ασφαλής να εκτεθείς στον ιό και άμα πεθάνεις σου λένε ότι ανήκεις στο 10% που δεν πιάνει το εμβόλιο. ΔΕ νοιάζονται για τη ζωή κανενός, είναι απλά νούμερα για αυτούς.

      Διαγραφή
    4. Οντως ήμαστε νούμερα γιαυτους,αλλά η στατιστική δεν είναι στα φόρτε σου,ο ανεμβολιαστος έχει 8 με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αρρωστήσει σοβαρά ή και να πεθάνει,από τον εμβολιασμενο,άμα θες κατάλαβε το,δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  3. AINTA ΒΕΡΟΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Forzaaaaa covidara πάμε για 4ψηφιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στατιστικά για κάθε 1000 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα προκύπτουν περίπου 10 νεκροί. Αλλά εμάς γιατί να μας νοιάζει; Ανευθυνότητα πλήρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ