Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας

Η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας στην αίθουσα του Δημαρχείου, πραγματοποιηείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021, έπειτα από πολλούς μήνες με τηλεδιάσκεψη, λόγω κορωνοϊού. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται δια ζώσης για όσους δημοτικούς συμβούλους είναι εμβολιασμένοι ή διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη για όσους δημοτικούς συμβούλους δεν είναι εμβολιασμένοι, για όσους είναι εμβολιασμένοι αλλά δεν επιθυμούν να την παρακολουθήσουν δια ζώσης, για εκπροσώπους φορέων κτλ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση μέσω του καναλιού του δήμου Βέροιας στο youtube, όπου και θα μεταδίδεται ζωντανά.



Η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να τηρούνται τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κάθονται στα έδρανα έχοντας ανάμεσά τους δύο θέσεις κενές, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί απαγορευτικές κορδέλες. 


Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 57 ετών.

3 σχόλια:

  1. Πρώτα ανοίξανε οι ταβέρνες τους εσωτερικούς χώρους και μετά ο δήμος τις συνεδριάσεις του.
    Καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μισθός να πέφτει και τίποτα άλλο. Κοντά και διαδικτυακά καμία ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με χαμηλο ποσοστο κρουσματων το κανανε μεσω τηλεδιασκεψης και τωρα π ειμαστε πρωτοι στα κρουσματα πανελλαδικα ξεκινησανε τα δια ζωσης;Ελλαδαρα το μεγαλειο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ