Quantcast

http://picasion.com/

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές ένωσαν τη φωνή τους στην Πλατεία Δημαρχείου - Ποια τα αιτήματά τους

Ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στο κάλεσμα για την απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες. Η πρόσκληση που απεύθυνε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, ανέφερε πως: «το Ν. Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Ημαθίας, καλεί του συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Βέροιας, όπου παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί και καθηγητές από διάφορες σχολικές μονάδες και όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, καθώς και αρκετοί μαθητές, οι οποίοι εξέφρασαν και οι ίδιοι τα παράπονα, αλλά και τα αιτήματά τους.




Την ομιλία άνοιξε νεαρός μαθητής από το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, ο οποίος έθιξε αρκετά θέματα που προβληματίζουν καθηγητές, μαθητές και γονείς που έχουν να κάνουν με το σύστημα εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα μίλησε για τα πολυμελή τμήματα των σχολείων σε περίοδο πανδημίας, τα αστικά λεωφορεία που δεν επαρκούν για τη μεταφορά των μαθητών στις σχολικές μονάδες, για την αύξηση των κρουσμάτων των μαθητών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σχολίασε το φλέγον θέμα της τηλεκπαίδευσης. Ακόμα μίλησε για το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων και το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο άφησε εκτός σχολών 40.000 φοιτητές.

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι εξέφρασαν τα αιτήματά τους σχετικά με τους διορισμούς, τις μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών και για τις κενές θέσεις εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα. Ακόμα, ένα από τα ζητήματα τα οποία απασχολούν καθηγητές και μαθητές είναι οι εκπαιδευτικοί χώροι, το επαρκές προσωπικό καθαρισμού, τα τμήματα των ειδικών μαθημάτων, οι αίθουσες διεξαγωγής των εργαστηρίων, καθώς και οι βιβλιοθήκες των σχολείων, να μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις για τη σωστή διεκπεραίωση των μαθημάτων.








Η απεργία, η οποία είχε αποδοχή σ' όλο τον νομό, με το 92% των εκπαιδευτικών από τη Νάουσα και πάνω από το 65% των εκπαιδευτικών από τη Βέροια να απεργούν, θα συνεχιστεί και αύριο. Στόχος των απεργούντων είναι να ακουστεί η φωνή τους και να υλοποιηθούν τα αιτήματα τους, για την επαρκή διδασκαλία και προετοιμασία των μαθητών.



33 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..... ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαμήλωσε σε παρακαλώ τον τόνο της φωνής σου.

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να εισαι ωραίος τύπος εσύ 11 Οκτωβρίου 2021 - 5:33 μ.μ.. Αλήθεια το λέω. Και με ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  2. Εμείς στον ιδιωτικό τομέα που αξιολογουμαστε καθημερινά πότε θα κάνουμε απεργία;;; Δεν λέω παραπάνω γιατί θα γίνω κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσακίστε την Κεραμέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε κουρασατε με τις απεργίες. Πηγαίνετε και δουλέψτε.αν δεν σας αρέσει σπίτια σας.δεν γινετε να εμποδίζετε όλους τους υπόλοιπους που δουλεύουν και τους εμποδίζετε να πάνε στις δουλειές τους και δεν σκέφτεστε ότι κάποιοι βγάζουν το δικό τους μεροκάματο και με τις ενέργειες σας τους το κόβετε και τους το εμποδίζετε.το να ζητάτε αλλά να μην σκέφτεστε τον συνάνθρωπο σας αυτό είναι φασιστικό.εσεις που αποκαλείται τους άλλους φασίστες είστε χειρότεροι φασίστες.κουραζετε πλέον.τελικα εσείς τους ΠΑΜΕ και Τις αριστερας τελικά αποδεικνύεται ότι είστε φασίστες με τις ενέργειες σας πλέον.λειτουργειτε με συμφέρον εναντίων ανθρώπων που δεν ευθύνονται για να τρώνε την ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφοι ραντεβού στα τσιπουραδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια. Τσακίστε την κεραμέως. Με τα στειλιάρια σπάστε την το κεφάλι. Δημοκρατικά. Ελεύθερα, αγωνιστικά. Δεν ειναι αποδεκτό αυτο το αστικό σύστημα απο εμάς και θέλουμε να το ανατρέψουμε για μια ελεύθερη Ελλάδα. Ούργκγκ. Σόρι ρεύτηκα. Όλοι στους μαζικούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στους εκπαιδευτικους που δεν συναινουν στην απαξιωση του δημοσιου σχολειου! Μεχρι και το χαρτι για τις φωτοτυπιες εμεις το πληρωνουμε ποια αξιολογηση και μπουρδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Κεραμεως που αξιολογηθηκε σε ολες τις δημοσκοπησεις ως η χειροτερη υπουργος της κυβερνησης ποτε θα παραιτηθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Κεραμεως βάζει σε όλες τις θέσεις της εκπαίδευσης ανθρώπους με μόνο κριτήριο να είναι ΝΔ και θα μιλήσει για αξιοκρατία και αξιολόγηση. Το ιδιο και στα νοσοκομεια. Το ιδιο και στα σωματα ασφαλειας. Μέγας είσαι Κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λένε αυτοί ρε...υπαρχει δουλειά σημερα στο κόσμο που δεν αξιολογείται, παντού πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα...στο κάτω κάτω από εμάς πληρώνονται γιατί να μην αξιολογούνται για τις επιδόσεις τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είμαστε αντίθετοι με την αξιολόγηση , ούτε τη φοβόμαστε. Με την απαξίωση της δημόσιας παιδείας είμαστε αντίθετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λες αλήθεια.
      Είσαι ο/η μόνος/η που το λέει. Όλοι οι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν με τίποτα την αξιολόγηση και βρίσκουν προφάσεις και δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    2. Φαντάζομαι οτι είστε αντίθετοι και με την άδικη κοινωνία, 11 Οκτωβρίου 2021 - 6:53 μ.μ. Και με τις κακές τιμές στο πρόβειο γάλα των κτηνοτρόφων. Βέβαια και με τις κακές συγκοινωνίες πρέπει να ειστε αντίθετοι. Σίγουρα με το οτι πάσχει η δασοπυρόσβεση είστε αντίθετοι και τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα. Και βέβαια, πρέπει να είστε κάθετα αντίθετοι με τους μικρούς μισθούς και μεροκάματα στα εργοστάσια. Και βέβαια, ειστε αντίθετοι με την Κυβέρνηση που εχουμε γιατί είστε προοδευτικοί αριστεροί και όλοι οι υπόλοιποι δεν εχουν λόγο. Βάλτε πρόγραμμα λοιπόν απεργιών για όλα τα παραπάνω. Κλείστε όλους τους δρόμους και απαγορεύστε τους άλλους να πάνε για μεροκάματο. Κάντε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή τους. Κι επειδή όλο το παραπάνω θα είναι κουραστικό και επειδή κόπτεστε για το Δημόσιο, την παιδεία εν προκειμένω, η επόμενη απεργία να ειναι πολύ αγωνιστική. Επ αόριστον, μέχρι να γίνουν όλα όσα ζητάτε. Βέβαια θα ακολουθήσουν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Να κλείσει το μαγαζί επ αόριστον. Πάντως θα έλεγα επειδή κάτω απο αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες να αποδώσετε, φύγετε όσο ειναι καιρός. Βρείτε δουλεια σαν ελεύθεροι επαγγελματίες να σωθείτε απο αυτο το απαράδεκτο Δημόσιο. Βέβαιος οτι δεν θα φύγετε θα συνεχίσετε να διεκδικείτε σε βάρος όλων των υπολοίπων, μόνιμη και σταθερή, πολύ καλά αμειβόμενη εργασία, να μην σας αξιολογεί κανείς και για τίποτε. Σαυτή την χώρα να ξέρετε υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι εχουν το δικαίωμα να διαφωνούν με όσα λέτε και κάνετε. Και με εκλογές, αποφασίζουμε όλοι, ποιος θα Κυβερνήσει καλά ή κακά. Και τον αλλάζουμε όταν θέλουμε.

      Διαγραφή
  12. Οι ίδιοι γραφικοί με την αιώνια ξύλινη γλώσσα των κομμάτων που εκπροσωπούν. ΚΚΕδες και Συριζαιοι που έτρεξαν για καμιά ψήφο επειδή νομίζουν ότι θα ξανάρθουν στην εξουσία. Χίλιες φορές να γίνει ο Βελόπουλος πρωθυπουργός παρά ο Τσίπρας ο τσαρλατάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην ακούτε παραμύθια.Δεν υπάρχει ούτε ένα επιχείρημα που να δικαιολογεί την αντίδραση στην αξιολόγηση.Πολλοί αντιδρούν από ιδεοληψία, "αριστεροί" γαρ.Καποιοι άλλοι, απλώς δεν θέλουν να δουλέψουν περισσότερο.Ολοι αυτοί κρατάνε και τον κλάδο χαμηλά μισθολογικά, γιατί θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να συνδεθεί η θετική αξιολόγηση με μισθολογική αύξηση.Τι πιο λογικό για έναν υγιή συνδικαλισμό.Ομως οι πρώτοι έχουν συμβιβαστεί με τη μιζέρια στη ζωή τους, οι δε δεύτεροι έχουν το δημόσιο σχολείο για χαρτζιλίκι,και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεμίσαμε αμόρφωτους εκπαιδευτικούς, και αγράμματα παιδιά, γιατί αυτή είναι η γραμμή της αριστεράς προκειμένου να χειραγωγεί τον όχλο.
    Η ΦασιστοΑριστερά λυμαίνεται την εκπαίδευση των παιδιών μας, με την κοινωνία να μην αντιδρά φοβούμενοι όσοι αντιδράσουν μην χαρακτηριστούν Φασίστες και Ναζιστές.....εκεί καταντήσαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κομπλεξικοί κάθε επαγγέλματος βγάλτε τη χολή σας όλη πάνω στους εκπαιδευτικούς. Είμαι σίγουρος πως δεν μπήκατε στον κόπο να δείτε τους λόγους της απεργίας. Αντέδρασαν απέναντι στην υποταγή και τη φίμωση ,την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των παιδιών. Να γνωρίζεται επίσης πως δεν αμείβονται τη μέρα της απεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σου διέφυγε να πεις εκτος απο κομπλεξικοί, ειμαστε και ακροδεξιοί και φασίστες. Οι μόνοι αποδεκτοί είστε εσείς. όταν μιλάτε εσείς με κάθε παπαριά, ειναι κριτική και αγώνας και στάζετε μέλι και ροδόνερο. Οταν μιλάμε εμείς, είμαστε κομπλεξικοί και βγάζουμε χολή. Κι εσύ δηλαδή είσαι κατάλληλος εκπαιδευτικός ε; Χωράει το μυαλό σου οτι μπορει να υπάρχει και άλλη άποψη εκτός απο τη δική σου; Τίναξε λίγο την φασιστόσκονη απο το αμπέχονό σου.

      Διαγραφή
    2. από ποιο σχολείο είσαι εσύ και δεν ξέρεις ότι υπάρχει κατηγοριοποίηση στα σχολεία ;
      Δεν άκουσε ποτέ για κάποια υποβαθμισμένα σχολεία εκεί προς την οδό Σταδίου ; η για κάποια καλά εκεί προς το Πανόραμα, αλλά και στο κέντρο της πόλης ; ή ακόμα για κάποια υποβαθμισμένα σχολεία στα ορεινά ; Τώρα τα άκουσες για πρώτη φορά ;
      Αρκετά με τις δικαιολογίες σας στην προσπάθειά σας να αποφύγετε την αξιολόγηση μιλάτε για κατηγοριοποίηση των σχολείων και των παιδιών, για να φοβίσετε τον κόσμο. Δουλέψτε καλά για να σταματήσουν τα παιδιά μας τα φροντιστήρια και αφήστε τα λόγια.

      Διαγραφή
  16. Να μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.
    Η απεργία γίνεται διότι οι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν την αξιολόγηση.
    Δεν έχουν δίκιο όμως, δεν μπορεί να υπάρχει εργαζόμενος που δεν αξιολογείται στον 21ο αιώνα. Εσείς οι εκπαιδευτικοί αξιολογείτε κάθε 3 μήνες και στο τέλος της σχολικής χρονιάς τους μαθητές σας αλλά την ίδια ώρα αποφεύγετε τόσα χρόνια την δική σας αξιολόγηση.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει λογική και δεν μπορούμε να σας δικαιολογήσουμε, αφού αντίστοιχα αξιολογούνται χρόνια τώρα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Λυπάμαι αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιολόγηση καθηγητών και δασκάλων που κάνουν μαθήματα μέσα σε κοντεινερ.
    Μόνο στο μπουρδελο που λέγεται Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και άλλοι δουλεύουν σε κοντέινερ και στο ύπαιθρο και σε φάρους και σε δύσκολες συνθήκες από υλικοτεχνική υποδομή, αλλά αξιολογούνται μια χαρά για το έργο που παράγουν με τις όποιες συνθήκες επικρατούν. Εσάς και λουξ να σας κάνουν τα σχολεία θα βρείτε δικαιολογίες για να μην θέλετε την αξιολόγηση. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε εργαζόμενος τουλάχιστον στο Δημόσιο θα πρέπει να αξιολογείται άρα και εσείς λαμβάνοντας υπόψιν τις όποιες λοιπές δύσκολες συνθήκες.
      Και στο κάτω κάτω εσείς πως αξιολογείτε τους μαθητές που κάνουν μάθημα μέσα στα κοντέινερ ; εσείς γιατί να είστε στο απυρόβλητο ;
      Εδώ σε θέλω.
      Όπως σίγουρα καταλάβατε δεν έχετε πλέον καμιά δικαιολογία εκτός από την ενδεχόμενη ανεπάρκεια ορισμένων την οποία και δεν θέλετε να φανεί. Όποιος είναι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς του δεν φοβάται καμία αξιολόγηση, οι ανεπαρκείς τη φοβούνται. Διαλέξτε. Ακρετά.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμο 11 Οκτ 9:59μμ)
      Έχεις απόλυτο δίκιο, (μόνο στο μπορδeλο που λέγεται Ελλάδα) σας πληρώνουν χωρίς να σας αξιολογούν.
      Το κατάλαβες ;

      Διαγραφή
    3. Κοκορόμυαλε φασίστα 11 Οκτωβρίου 2021 - 9:59 μ.μ.. Εσυ και οι όμοιοί σου εχουν τόσο σχέση με την απλή λογική, όση σχέση εχει το λάχανο με τα ακουστικά βαρηκοΐας.

      Διαγραφή
  18. Οι καθηγητές δεν θέλουν να αξιολογούνται αλλά στο να κάνουν αυτοί αξιολόγηση είναι πρώτοι και δεν εννοώ μόνο τους μαθητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσοι αξιολογούν θα πρέπει να δεχτούν και την αξιολόγηση, και θα πρέπει όσοι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται κάτω του μετρίου, να αντικαθίστανται από νέους εκπαιδευτικούς με οράματα, και όρεξη για μάθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απάντηση στον ανωνυμος11 Οκτωβρίου 2021 - 7:54 μ.μ.
    Ο χρόνος , οπως ξαναείπαμε, δίνει τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζονται καν οι ερωτήσεις.Αυτό έλειπε, να απεργείτε και να πληρώνεστε. Κάποια χρόνια πρίν, ήταν άλλη "λογική". Και κατέβαζαν τους διακόπτες, ΔΕΗ, και πληρώνονταν . Επ αόριστον. Μια ολόκληρη χώρα ήταν στις διαθέσεις λίγων, που λογίζονταν για αγωνιστές. Γιατί ήθελαν όλο και περισσότερα, σε βάρος όλων των υπολοίπων. Σήμερα, εκείνη η εγκληματική "λογική", είναι αδιανόητη. Ευτυχώς, αλλάζουν αργά τα πράγματα. Κάθε απότομη, βίαιη αλλαγή, εχει τεράστιο κόστος σε πολλά μέτωπα. Να μην ξαναδούμε επιτέλους, να κλείνουν δρόμοι που είναι για όλους, επειδή κάποιοι, λίγοι ή πολλοί, έτσι τους αρέσει. Εχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν για το οτιδήποτε αλλά, χωρίς επιπτώσεις στους υπόλοιπους. Εχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν ασφάλεια απο την πολιτεία οταν διαμαρτύρονται, μη τυχόν άλλοι διαφωνούντες τους κάνουν κακό. Στο Ελληνικό αριστερόστροφο παράλληλο σύμπαν και όλα τα προβλήματα να λυθούν με ενα θαύμα, θα δούμε απεργούς "αγωνιστές", να διεκδικούν ελευθερία στον λαό της Βενεζουέλας και της Νικαράγουας. Ποτέ της Βόρειας Κορέας. Θα ζητούν ... κοινωνική απελευθέρωση, ελευθερία στην ανθρώπινη βούληση και ισες ευκαιρίες για όλους. Αυτοί που ορέγονται ενα σύστημα στο οποίο δεν έζησαν και το οποίο κάθε άλλο παρά ίσες ευκαιρίες έδινε και σκότωνε την ανθρώπινη βούληση. Βίαια. Βάρβαρα. Αυτοί που αρπάζοντας την ευκαιρία, διαχώρισαν την κοινωνία σε ΑΣΕΔΥ και όλους τους υπόλοιπους. Που ξεδιάντροπα καταβροχθίζουν όλα τα προνόμια που εξασφάλισαν μόνο για τον εαυτό τους. Που δεν μπορεί ο εργοδότης τους να τους απολύσει, γιατί όλοι ειναι ικανοί. Που αν πονά η φτέρνα τους, παίρνουν άδεια και πληρώνονται. Και ξαναπαίρνουν γιατί τους έπιασε τώρα ο αγκώνας. Να πούμε για όλα τα προνόμια που δεν υφίστανται στον ιδιωτικό τομέα; Κι ενώ πληρώνονται απο τον ιδιωτικό τομέα, ξεχώρισαν, όπως είπαμε, τους εαυτούς τους. Αλλοι εμείς, άλλοι εσείς. Με τούτα και με εκείνα τα άθλια αριστερόστροφα, επέβαλαν την άποψη οτι όποιος διεκδικεί, είναι αριστερός. Οχι αγαπητοί. Οποιος διεκδικεί το δίκιο, το καλύτερο απο το καλό, δεν είναι σόνι και καλά αριστερός. Οποιος δεν ερχεται στην διαμαρτυρία σας, δεν ειναι αντιδραστικός και κακόψυχος. Απλά δεν θέλει να ταυτιστεί με "λογικές" και συμπεριφορές που απέχουν απο την στοιχειώδη, λογική. Η φιλοσοφία σας για σαμποτάζ στο σύστημα που σας τα παρέχει όλα, για να καταρρεύσει, ειναι απάνθρωπη. Πρίν γκρεμίσεις το παλιό σπίτι σου, χτίζεις καινούριο. Αλλιώς θα σε φάει η βροχή και το αγιάζι. Και να ξέρετε οτι αυτο το σπίτι, δεν ειναι μόνο δικό σας. Είμαστε κι εμείς. Το κατα δικό σας, ανατινάξτε το. Αυτο που ειναι και δικό μας, με ποιο δικαίωμα θέλετε να το γκρεμίσετε; Την επόμενη φορά λοιπόν εσεις της ΑΔΕΔΥ ή όποιου άλλου κρατικού οργανισμού "αγωνιστές" μιλήσετε για κοινωνική αδικία και αποκλεισμό, κατηγοριοποίηση πολιτών, κοιτάξτε στον καθρέφτη. Και ντραπείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιοι εκφέρουν άποψη περί αξιολόγησης γενικά, αυτοί οι οποίοι στις εκλογές ψηφίζουν αξιολογούν πάντα τους ίδιους και τους ίδιους ανίκανους πολιτικάντηδες κομματόσκυλα που μας καταστρέφουν εδώ και σαράντα χρόνια και συνεχίζουν, γι αυτό κοιταχτείτε στον καθρέφτη και φτύστε στα μούτρα σας, κριτές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί, ελπίζω να πείρατε μια γεύση από το πως βλέπουν εσάς και τις απαιτήσεις σας περί αξιολόγησης κλπ οι υπόλοιποι πολίτες, πολλοί από τους οποίους είναι και γονείς των μαθητών σας. Το ότι δεν τολμούν να σας τα πουν κατάμουτρα είναι επειδή φοβούνται μην έχει κακό αντίκτυπο στα παιδιά τους.
    Τώρα ξέρετε πως σας βλέπει η κοινωνία. Το αν θα συνεχίσετε στην ίδια τακτική της άρνησης της αξιολόγησης είναι δική σας υπόθεση, φτάνει να θυμηθείτε την απαξίωση που εισέπραξαν και εισπράττουν τόσα χρόνια οι αγρότες που έκλειναν τους δρόμους το χειμώνα όταν δεν είχαν δουλειές και των εργαζομένων στη ΔΕΗ όταν έκλειναν τους διακόπτες βυθίζοντας τη χώρα στο σκοτάδι.
    Πρόταση, δεχθείτε άμεσα την αξιολόγηση και παλέψετε να βρείτε τρόπο να είναι όσο γίνεται πιο αντικειμενική, για να μας έχετε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ