Quantcast

http://picasion.com/

Όμορφη για πάντα με Soft Surgery στο Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου

Με τις καινοτόμες και ασφαλείς θεραπείες της Soft Surgery που εφαρμόζει το Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου, έχουμε πάντα εγγυημένο αισθητικό αποτέλεσμα. Λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο, βλεφαροπλαστική αναίμακτη, αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών,
θεραπεία των ρυτίδων και των αυλάκων όπως των ρινοπαρειακών και πολλά άλλα, αντιμετωπίζονται ιδανικά με τις καινοτόμες τεχνικές της Soft Surgery. Συγχρόνως επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της βιολογικής κατάστασης του δέρματος λόγω της βιοδιέγερσης που προκαλείται, με αποτέλεσμα την διαχρονική ομορφιά. Μόνο μια σωστή φυσιολογία του δέρματος επιτρέπει την διατήρηση της ομορφιάς με την πάροδο του χρόνου. Η σωστή βιοδιέγερση περιλαμβάνει τη λειτουργική βελτιστοποίηση του δέρματος. Αυτό σημαίνει:

✔️Ενεργοποίηση της λειτουργίας των ινοβλαστών για την αποκατάσταση του δέρματος
✔️Αύξηση της παραγωγής του νεανικού Κολλαγόνου (νεότητα δέρματος).

Και όλα αυτά χωρίς την χρήση ξένων υλικών, χωρίς παρενέργειες, χωρίς κανένα κίνδυνο, με την απόλυτη ασφάλεια που εγγυάται η Soft Surgery.

Καλέστε μας στο 23311 25000 για ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης.

Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Τηλ.: 23311 25000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ