Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νάουσα: Σχεδόν ένα ολόκληρο χωριό νοσεί μετά από κορωνογάμο

Εκτινάχθηκαν τα κρούσματα
Σχεδόν ένα ολόκληρο χωριό στον δήμο Νάουσας, η Επισκοπή, νοσεί από κορωνοϊό, μετά και από γάμο που τελέστηκε, την περασμένη Κυριακή 10 Οκτωβρίου, σε εκκλησία της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις ημέρες πριν από το γάμο, στήθηκαν τρικούβερτα γλέντια με χορούς, με τη συμμετοχή κόσμου χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το ίδιο συνέβη τόσο στο μυστήριο όσο και στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Κατά πληροφορίες μάλιστα φέρεται τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη την ημέρα του γάμου να είχαν πυρετό, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι νόσησαν κατά τη διάρκεια του γάμου ή στο γλέντι που ακολούθησε.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα κρούσματα στο συγκεκριμένο χωριό να εκτοξευθούν ενώ υπήρξε μεγάλη διασπορά καθώς στα γλέντια του γάμου συμμετείχαν και κάτοικοι γειτονικών χωριών αλλά και από τη Νάουσα.

Φωτογράφος που ήταν στο γάμο, μίλησε στη Voria.gr, λέγοντας ότι ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, χωρίς να νοσεί, ωστόσο όπως λέει συγγενείς του που ήταν καλεσμένοι στο γάμο διεγνώσθησαν θετικοί.

Βάσει πληροφοριών, τα ενεργά κρούσματα στον δήμο Νάουσας, εκτινάχθηκαν, σχεδόν μέσα σε μια εβδομάδα και από τα 170 που ήταν την περασμένη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ξεπέρασαν τα 350 εχθές 18/10. Μάλιστα τα 100 από αυτά είναι στο συγκεκριμένο χωριό.

Ο δήμος έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Καρανικόλα να σημειώνει, μιλώντας στη Voria.gr, ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ιικό φορτίο με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει σειρά επαφών τόσο με υγειονομικούς φορείς προκειμένου να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στο νοσοκομείο της Νάουσας, για περιστατικά κορωνοϊού όσο και με την αστυνομία προκειμένου να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι.

Απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα. Να σημειωθεί ότι σε επίπεδο εμβολιαστικής κάλυψης ο δήμος Νάουσας βρίσκεται περίπου στο 50% ενώ λίγο χαμηλότερο είναι το ποσοστό στα χωριά που απαρτίζουν τον καλλικρατικό δήμο.

12 σχόλια:

  1. Ο ΓΑΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ
    ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά καλά τα λέτε αλλά να ξέρετε ήτανε εμβολιασμενοι γαμπρός και νύφη.. Άρα ποια μέτρα ακριβώς να τηρήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Σ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΛΛΑ O EMBOΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΗ ΝΟΣΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που έχει γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι οι εμβολιασμενοι κάνουν ότι θέλουν μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβερνησαρα μας. Χειρότεροι και από την Ουγκάντα είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρεπει να ζηταν και ταυτοτητα μαζι με το πιστοποιητικο εμβολιασμου, γυρω μας ολοι παιρνουν πιστοποιητικα απο συγγενικα τους προσωπα, ειναι γνωστο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τωρα το πήρατε χαμπαρι; εδω και μια εβδομάδα που είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας γάμος και 17 κηδείες στη Μαλεσίνα
    Ένας γάμος και ? κηδείες στη Επισκοπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνήστε ψεκασμένοι αρνητές ! Ατομική ευθύνη και μέτρα, μάσκες, αποστάσεις κτλ ! Προφυλάξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας ! ΖΩΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δλδ εισαι καλυτερος που καθεσαι και κοιτας οτι ψεμα σου πασαρει η τηλεοραση βγες λιγο να δεις τι γινετε στον κοσμο και ποσοι ανθρωποι χανουν καθημερινα την ζωη τους απο το εμβολιο κ ποσοι καταληγουν στα νοσοκομεια απο τις παρενεργειες που προκαλει αλλα βεβαια εσυ ακους την παγωνη την πουλημενη και ετρεξες πρωτος και το κανες ....πειραματοζωο καταταλα οι αρνητες ειναι ψεκασμενοι😂

      Διαγραφή
    2. Εσύ 8:17 με το να βρίζεις δεν πείθεις,και εσύ 12:19 ψάξε λίγο τις πηγές ενημέρωσης σου και άσε την Παγώνη. Αν πάρουμε 10.000 άτομα και τους βάλουμε με ένεση φυσιολογικό ορό στο χέρι, στατιστικά μέσα σε 20 μέρες θα έχουμε τουλάχιστον 10 θανάτους,50 καρδιακά,άλλα τόσα θρομβωτικα,εγκεφαλικά κτλ,δεν σημαίνει ότι ο φυσιολογικός ορός τους σκότωσε. Με το εμβόλιο αν έχουμε 12 θανάτους, τότε οι 2 οφείλονται στο εμβόλιο,αλλά σκέψου με 10.000 κρούσματα θα έχουμε 120 θανάτους για τους οποίους 110 θα οφείλονται στον κορονωιο. Απλά μαθηματικά όπως όλη μας η ζωή.

      Διαγραφή
  9. Ήθελαν γάμους και πανηγύρια άντε καιρός να βγάλουμε καινούργιο ποντιακό ανέκδοτο μουχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ