Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

103 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.199. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.598 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 353, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 23ης Οκτωβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 103 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 9.731.

15 σχόλια:

  1. Μια βδομάδα με σχεδόν 1000 κρούσματα, στατιστικά άλλα τόσα ασυμπτωματικα,πάμε γι'αυτο που λένε ανοησία της αγέλης. Όλα καλά όλα ανθηρά,στο τέλος την πολιτική βρισιά του Άδωνη θα την υοθετησουμε. Ανεμβολιαστοι όλου του κόσμου ενωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να έκαναν τεστ οι ε-μπολιασμενοι που μεταδίδουν περισσότερο τον ιό 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως προεκυψε αυτο γιατρε μου; Μελετη καφενειου μυριζει...

      Διαγραφή
    2. Έχεις επιστημονική απόδειξη γι' αυτό;

      Διαγραφή
    3. Με ποιον τρόπο ακριβώς τον μεταδίδουν περισσότερο; Εσείς δεν κάνετε το εμβόλιο για αυτόν τον λόγο; Γιατί εγώ έχω ακούσει από αρνητές ότι με το εμβόλιο θα αλλάξουν πίστη, ότι θα βάλουν μέσα τους το 666, ότι θα βγάλουν ουρά μετά από μερικά χρόνια κτλ... Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;

      Διαγραφή
    4. Όλα είναι στα βιβλία γραμμένα όχι στην τηλεπιστημη.. Ααα ακόμα και η παγωνη το λέει.. Η τρίτη δόση τότε γιατί υπάρχει; 😉μορφωθείτε από βιβλία όχι από την τηλεόραση και μετά πάμε σε συζήτηση 😉

      Διαγραφή
    5. Τέτοια λέτε και μετά σας πειράζει που σας λέμε ψεκασμένος !

      Διαγραφή
    6. Ενω εσυ φορας μονος στο αυτοκινητο μασκα..αχαχα μορφωμενε..μπεεε

      Διαγραφή
  3. Θλιβερό.
    Να βλέπεις αρνητες να επιμένουν ενω γεμισε η Ημαθία.
    Θλιβερό να δείχνουν ποσο αγράμματοι είναι.
    Θλιβερό να ειμαστε κατω απο 50% στον εμβολιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού θα ζήσεις παραπάνω από εμένα τον ανεμβολιαστο.. Γιατί μας ζαλίζετε τον έρωτα; 😉μάθε γράμματα και μορφωσου πριν κρίνεις 😉

      Διαγραφή
    2. Σιγά κύριε γραμματισμένε, μετρίασε λιγάκι τον κατηγορηματικό σου τόνο.
      Δεν είναι όλοι οι αντιφρονούντες και διαφωνούντες αγράμματοι, ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές κατ αρχήν.
      Εκφράζουν, όμως, ενστάσεις και επιφυλάξεις για τα συγκεκριμένα εμβόλια, τα αδοκίμαστα σε βάθος χρόνου.
      Εαν διαβάσεις τα περί των σταδίων παρασκευής των εμβολίων (εργαστηριακό, προκλινικό και στάδιο κλινικών δοκιμών) πιθανώς και σε σένα να δημιουργηθούν βάσιμα ερωτήματα.
      Μην είσαι ισοπεδωτικός στην κριτική σου.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν για συμμορφωθείτε ανόητοι και βραδείς τη καρδία που λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι και παψτε να ακούτε τους ψεκασμενους ιερείς. Ακόμη και οι σύγχρονοι αγιοι της εκκλησίας μας, λέγανε μετά από πολύ ώριμη σκέψη και έλεγχο να διαλέγετε τον πνευματικό σας. Ψάξτε να βρείτε open mind κληρικούς και δοξα τω Θεω στη Βέροια έχουμε πολλούς τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ."ΒΡΕΙΤΕ OPEN MIND ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ"!!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..

      Διαγραφή
  5. Αφού είστε εμβολιασμένοι τι φοβάστε ρε παιδιά και γιατί βρίζετε τους υπόλοιπους? Από που και ως που "αρνητές" ? Είναι υποχρεωτικό και το αρνήθηκαν? Από που και ως που "ψεκασμένοι"? επειδή το είπε ο Κούλης? 4 εκατομμύρια κόσμος που επέλεξε να μην εμβολιαστεί είναι ψεκασμένος? Συνέλθετε λιγάκι διότι κάποτε στην Ναζιστική Γερμανία αποκαλούσαν τους Εβραίους "κατσαρίδες" και τώρα χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς ανάλογους απέναντι στο 40% του πληθυσμού αποδίδοντάς τους συλλογική ευθύνη(ότι τάχα αυτοί φταίνε για το κακό που μας βρήκε) που δείχνουν τα ναζιστικά σας ένστικτα και αυτών που κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40% με τους ανήλικους. Εσείς δηλαδή ότι εμβόλια κάνατε (εσείς και τα παιδιά σας) ζητούσατε κλινικές μελέτες, αν έχουν μακροχρόνια παρενέργειες, παίρνατε γνώμες από "γιατρούς" του Facebook; Ξαφνικά βγήκαν κάποια εμβόλια εν μέσω πανδημίας που σε προστατεύουν από βαριά νόσηση κατά ένα μεγάλο ποσοστό και θάνατο και εσύ φοβάσαι τί; Μην ανεβάσεις πυρετό μετά; Εμπιστεύεσαι ΟΛΑ τα άλλα εμβόλια και καταπίνεις ΟΛΑ τα φάρμακα που βγάζουν οι ίδιες φαρμακοβιομηχανίες και ξαφνικά θέλεις από το συγκεκριμένο εμβόλιο πιστοποιητικό γέννησης, οικογενειακής κατάστασης, ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων,ΑΦΜ και δεν ξέρω τι άλλο!!! Όχι φίλε μου. Είστε ΑΡΝΗΤΈΣ και ΨΕΚΑΣΜΈΝΟΙ!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ