Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Η Βέροια έχει περιθώρια βελτίωσης»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' που έγινε στην Σουρωτή της Θεσσαλονίκης ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο έμπειρος προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» ανέφερε πως έγινε ένα καλό παιχνίδι, όπου οι παίκτες του έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και ότι αν περιόριζαν κάποια ατομικά λάθη, όπως για παράδειγμα την φάση του πέναλτι, θα έφευγαν με τη νίκη. Τόνισε πως η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του. Τέλος, ευχαρίστησε την ομάδα του Δικεφάλου για την άριστη φιλοξενία.

Δείτε στο παρακάτω video της δηλώσεις του 53χρονου τεχνικού:

1 σχόλιο:

  1. Πλήρως απαξιωμενος θεσμος που κάνεις δεν ξέρει πότε αρχίζει, με συνεχείς αναβολές, με ομάδες που μπορούν η δεν θέλουν να συμμετέχουν... Κρίμα η απόλυτη θλιψη για την πάλαι ποτέ β εθνική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ