Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνοιξε το σαλέ στο Καϊμακτσαλάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν (ΧΚΒ) ενημερώνει τους φίλους του βουνού, πως από αύριο ξεκινά η λειτουργία του σαλέ στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Βόρα-Καϊμάκτσαλαν, εγκαινιάζοντας τη νέα χιονοδρομική περίοδο 2021-22. Συγκεκριμένα, το σαλέ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 2050μ., θα υποδέχεται τους επισκέπτες, για το διάστημα της τρέχουσας εβδομάδας, από σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου καθημερινά, από 9.00 έως 16.00 και από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι την έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού μας κέντρου.

Μέσα από μία μαγευτική διαδρομή, ακολουθώντας τη διαδρομή είτε από την Έδεσσα και τον 'Αγιο Αθανάσιο είτε από την Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ, οι λάτρεις των φθινοπωρινών εξορμήσεων μπορούν να φθάσουν στο υψηλότερο χιονοδρομικό της Ελλάδας, και να απολαύσουν την πανέμορφη θέα στη Λίμνη Βεγορίτιδα, πολλά από τα βουνά της Βορείου Ελλάδος, με τον Όλυμπο να ξεχωρίζει επιβλητικός, και στο βάθος τον κάμπο της Πέλλας έως τη Θεσσαλονίκη. 

3 σχόλια:

  1. Άντε τώρα να εξηγήσεις τους λόγους που το Σελι, αντίστοιχα, είναι κλειστό. Ούτε λόγος για συντήρηση δεν έγινε φέτος. Είναι νωρίς ακόμα; Ή ο ύπνος είναι βαθύς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίει που εχει να χιονίσει στο Σελι 25 χρονια, η ανυπαρξία της δημοτικής αρχης ειναι υπεύθυνη.

      Βελοπουλο πατητά Σεσο ,ε?

      Διαγραφή
  2. Που κολλάει η Βελόπουλος και ο κάθε όπουλος με το θέμα μας... Ξεκόλλα ανώνυμε κολλημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ