Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φλέγεται» από κορωνοϊό η Βόρεια Ελλάδα - Η Ημαθία έχει την χειρότερη επιδημιολογικά εικόνα

Σαρωτικά επελαύνει ο κορωνοϊός στη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις γεμάτες εντατικές κα την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων. Στη Θεσσαλονίκη, σε μία μόλις εβδομάδα καταγράφηκαν 3.500 κρούσματα. Σε Μακεδονία και Θράκη, νοσηλεύονται 739 ασθενείς, ενώ άλλοι 136 είναι σε μηχανική υποστήριξη στην πλειονότητά τους ανεμβολίαστοι. «Όχι απλά είναι γεμάτες. Δεν προλαβαίνουν να αδειάσουν και ξαναγεμίσουν. Μέσα σε ένα 24ωρο έχουμε τουλάχιστον 3-4 διακομιδές», τόνισε η συντονίστρια «Αγ. Δημητρίου» Γλυκερία Βλαχογιάννη.

Παρόμοια όμως είναι η κατάσταση σε όλη τη Μακεδονία. Η Ημαθία παρουσιάζει τη χειρότερη επιδημιολογικά εικόνα με 863 κρούσματα μέσα σε λίγες μέρες. H ανησυχία είναι πολύ μεγάλη, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται πάνω από 100 κρούσματα στο νομό μας. Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος της Νάουσας Νίκος Καρανικόλας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, μόνο στον δικό του δήμου, υπάρχουν 450 ενεργά κρούσματα. Κι όλα αυτά την ώρα που το Νοσοκομείο Βέροιας δέχεται πίεση και αρκετοί συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

35 σχόλια:

  1. και εμείς κάνουμε παρέλασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Γιατί μπορούμε Άμα δεν σου αρέσει κλειδώσου στο σπίτι σου και μην ξαναβγείς😂🤣😂🤣

      Διαγραφή
  2. καντε το εμβολιο αλλιως και το σεπτεμβριο του 2022 ετσι θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοι που δεν εμβολιαζονται, ας πλυνουν και τα ρουχα τους στο ποταμι χωρις λενορ και καζολιν.
    τους βαρεθηκα αποδεχονται την επιστημη οπου τους συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα είμαστε τρίτοι. 1η θέση Άγιο Όρος και 2η Θάσος https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/10/covid-gr-daily-report-20211028.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για Περιφέρειες. Άγιον Όρος και Θάσος δεν είναι πρώην Νομοί.... Μία μικρή παρατήρηση: Το συνωστισμό σήμερα στις καφετέριες δεν τον είδαμε; Θα ακούσουμε όμως τα χαμπέρια σε καναδυό βδομάδες...

      Διαγραφή
    2. Γιωργο,το να χανει η Ναουσα την πρωτια,ειναι ανεπιτρεπτο.Στο χερι μας ειναι να την ξανακερδισουμε.

      Διαγραφή
    3. Με λίγη προσπάθεια ακόμα η πρωτιά είναι δικιά μας

      Διαγραφή
  5. Φλέγεται από covid η Ημαθία αλλά έτυχε να πάω το μωρό μου την Κυριακή στο νοσοκομείο με ίωση. Εμπυρετο το μωρό με 39 πυρετό και αναμονή έξω από το νοσοκομείο και έφερναν θετικά covid δίπλα από εκεί που περιμέναμε. Αυτή είναι η πανδημία στην Ημαθία. Αντί να είναι κάπου μακριά από την είσοδο. Και μου έλεγε η υπεύθυνη "μην στέκεσαι όρθια με το μωρό αγκαλιά". Πού να καθίσω; Εκεί που πριν λίγο ξεφόρτωσαν το θετικό; Ντροπή τους. Το προσωπικό πάντως είναι άψογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και με εμβολιασμό το κολλάνε οπότε το κάνουμε δεν το κάνουμε τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μεγάλος μπουρδας. Ευτυχώς ο ιός καθαρίζει γρήγορα τους ανεγκεφαλους !!!

      Διαγραφή
  7. Όταν το μυαλό των ανθρώπων δουλεύει με καχυποψία,χωρίς ίχνος λογικής και πιστεύουν ότι θέλουν να πιστέψουν,χωρίς την παραμικρή αντίληψη,τα αποτελέσματα θα είναι αυτά,και δυστυχώς τις επόμενες μέρες ακόμη χειρότερα. Μου είπε σήμερα κάποιος ότι στο νοσοκομείο όλοι όσοι νοσηλεύονται,είναι εμβολιασμενοι,και όταν τον ρώτησα που το ξέρει, μου είπε ότι η κουμπάρα του που δουλεύει στο νοσοκομείο καθαρίστρια του το είπε,ΤΕΛΟΣ αφού το είπε η κουμπάρα έτσι είναι!!!!! Να μην κάνετε το εμβόλιο γιατί θα αρρωστήσετε, χώρια που έχει μέσα τσιπακι, καρκινογόνα στοιχεία που μπορεί σε 10 χρόνια να αποκτήσεις καρκίνο ή αν δεν τα πιστεύεις αυτά αντιστασου στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες,για να μην πλουτίσουν από σένα. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτάνει με το εμβόλιο αναμφυβολου ποιότητες πού δεν καλύπτει σε τίποτα και πρέπει να κάνεις 3 δόσεις στο έτος για να μην πας εντατική εμβόλιο με 3 δώσεις στο ίδιο έτος πρώτη φορά στην ιστορία τώρα το ακούω μάλλον είναι καινούργιας τεχνολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται και 4 ας τους θα φάνε καλά

      Διαγραφή
    2. Μάλλον είσαι άσχετος!!! Καλή διασωληνωση !!! Πλησιάζει !!!

      Διαγραφή
  9. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ; AΣ EINAI ΑΡΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΣΦΑΛΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον είναι επιλογή του καθενός το τι θα κάνει Οπότε εσένα δεν σου πέφτει λόγος
      Δεύτερον αν φοβάσαι μην στο σπίτι εσύ και όχι να κόβουμε τις ελευθερίες κάποιον για τα δικά σου γούστα και τις δικές σου μαλακίες
      Και τρίτον αν τα μαγαζιά εξαρτιόταν από σένα θα είχαν κλείσει Γιατί Φοβάσαι και τη σκιά σου

      Διαγραφή
  10. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν πέρσι που είμασταν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, ανεμβολίαστοι, λιγότερο οργανωμένοι στα Νοσοκομεία, να είχαμε λιγότερα κρούσματα και νεκρούς από εφέτος που είμαστε ελεύθεροι, εμβολιασμένοι, καλύτερα οργανωμένοι στα Νοσοκομεία και με κάποια φάρμακα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ,γιατι δεν θα καταλαβεις.

      Δεν σε βοηθαει το IQ σου.
      Ειναι χαμηλο.
      Συγκρινεις αριθμο θανατων και κρουσματων , με κλειστα μαγαζια και οικονομια,sms για να βγεις εξω απο τη πορτα του σπιτιου σου, με την σημερινη περιοδο που βγαινουμε ταβερνουλα μπουζουκια χωρις μασκα 100,200 ατομα σε εσωτερικο χωρο,αεροπλανο ταξιδι εξωτερικο (ενω περσι δε μπορουσαμε να παμε στην χαλαστρα).

      ...ηθελα να γινω γιατρος και δεν εγινα ,αλλα η ζωη μου εμαθε οτι , αν δυσκολευεσαι να μαθεις την προπαιδια τρεις ταξεις δημοτικο δε θα περασεις ιατρικη θεσσαλονικης, ουτε με Leopard 2 A6 την πρωτη μερα στρατιωτικου πραξικοπιματος.

      Διαγραφή
    2. Να σου θυμίσω εσένα με το ΥΨΗΛΟ iq(xaxaxax) πως πέρυσι τέτοιο καιρό δεν ήμασταν σε καθεστώς lock down...

      Διαγραφή
    3. Λάθος μεγάλο . Και σε lockdown ήμασταν ,αλλά το κυριότερο τώρα είναι διαφορετική και πιο υπερμεταδοτικη η συγκεκριμένη μετάλλαξη !!!

      Διαγραφή
  11. Κατάφεραν αυτό που δέν κατάφεραν τόσα χρόνια!Να χωρίσουν τους έλληνες σε δύο στρατόπεδα!Δυστηχώς μπήκαμε σε δύσκολα μονοπάτια!Απο την μια επιτρέπουν GAY PRIDE παρελάσεις,πορείες πακιστανών,αφγανών,σομαλών στην Αθήνα,και από την άλλη ματαιώνουν παρελάσεις εκδηλώσεις ελλήνων!Ο κόσμος μετά από αυτά δικαιλογημένα είναι στα χαμένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα.... το ίντερνετ και ενημερωνόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήστε τα περί κουμπαράς και πάει λέγοντας,τα κρούσματα είναι πολλά τα λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, εμβολιαστείτε και σταματήστε τις βλακείες επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα δεν θα σχολιάσω κάτι απλώς θα γελάσω

      Διαγραφή
  14. Οι ανεμβολίαστοι κάθε πρωί αποφασίζουν να το ρισκάρουν και σήμερα. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουμε τις ζωές μας. Αν περισσεύουν κρεβάτια στις εντατικές θα μπαίνουν, αλλιώς στις απλές κλίνες με οξυγόνο. Όπως Ινδία. Κι όποιος ζήσει, έζησε κι όποιος πεθάνει, πέθανε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι ότι εύχεσαι για όλους τους άλλους να το βρεις μπροστά σου διπλό

      Διαγραφή
    2. Εγώ αντεύχομαι αυτό που εύχεσαι για μένα, να έρθει σε σένα !!!

      Διαγραφή
  15. περισσοτερα self & rabit test, περισσότερα κρούσματα, η αξιοπιστία των τεστ ? το 90% που εισάγεται στις ΜΕθ, φεύγει....μήπως να αλλάξει το πρωτόκολο της θεραπείας? λέω μήπως..
    δεν υπάρχουν άλλες θεραπείες ή μόνο τα εμβόλια για τα οποία κανένας δεν φέρνει την ευθήνη των παρενεργειών και των θανάτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα γραφόμενα συμπεραίνουμε ότι είσαι ειδικός Rabit Doctor...

      Διαγραφή
  16. Αφού τώρα μπαίνουν εμβόλιασμένη σε κλειστούς χώρους, γιατί αυξάνονται τα κρούσματα; Μήπως γιατί στους κλειστούς χώρους είναι ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς αποστάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε προβατα....έλεος με τον αριθμό των κρουσμάτων. Δεν αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι που παίζεται;

    Πέρσι τα τεστ δεν ξεπερνούσαν τα 50.000 και τώρα γίνονται 150.000 το λιγοτερο και φτανουν 400.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ περιέγραψα ένα πιθανόν μέλλον. Εσύ είσαι αυτός που άρχισε τις ευχές ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ