Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το καμάρι της Νέας Νικομήδειας στον πυλώνα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε ότι στις εξέδρες του νέου γηπέδου της ομάδας «Αγιά Σοφιά - Opap Arena» θα πάρουν θέση και τέσσερις ιστορικές μορφές της ομάδας, οι Σεραφείδης, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης και Μαύρος. Οι εικόνες των δύο πρώτων μάλιστα κοσμούν ήδη τους δύο πυλώνες στην κερκίδα του νέου παλατιού της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν. Το καμάρι της Νέας Νικομήδεια, βρίσκεται πλέον στον πυλώνα του γηπέδου!


Σε ανάρτησή της δε, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποθεώνει -μετά τον Σεραφείδη- τον Μίμη Παπαϊωάννου, για τον οποίο και αναφέρει: «Κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής (IFFHS)! Ο αρχηγός των αρχηγών μας! Η μορφή του Μίμη Παπαϊωάννου θα κυριαρχεί για πάντα στον βορειοδυτικό πυλώνα του γηπέδου μας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ