Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υφαντίδου στον «Κόσμο των Σπορ»: Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στα γήπεδα

Αυλαία στην καριέρα της το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο
Σε απευθείας σύνδεση από το γήπεδο του Μακροχωρίου μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ» η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, Σοφία Υφαντίδου. Στα 37 της σήμερα, η Βεροιώτισσα αθλήτρια συνεχίζει με το ίδιο πάθος και την ακόρεστη δίψα για διάκριση. Όπως ανέφερε στην καμέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης, η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία της στους αγωνιστικούς χώρους. Τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μόναχο της Γερμανίας και πάνω από όλα, θα κοιτάξει να το ευχαριστηθεί. 

Για μια ακόμη φορά, ευχαρίστησε τον προπονητής της Κυριάκο Μηνά που αυτά τα 26 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της και την βοηθάει συνέχεια. Στόχος πλέον για εκείνη, είναι να βοηθήσει και να στηρίξει τη νέα γενιά των αθλητών.

Δείτε το video με τις δηλώσεις της Σοφίας Υφαντίδου:

7 σχόλια:

  1. Πολύ εύκολα κουράζεσαι, άνθρωπε του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φάε το παστίτσιο της πεθεράς σου και μην μιλάς

      Διαγραφή
  2. Φτάνει... κουραστήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, γιατί μας κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε με το μπαρδον ηλίθιοι,την γνωρίζετε την κοπέλα? Μπορείτε να την φτάσετε,έστω αυτό που κατάφερε τόσα χρόνια με τόσο κόπο,κούραση δεν λέω γιατί κουραστηκατε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε τώρα και στην πολιτική.....
    Είναι η παράλογη μετεξέλιξη των λαλίστατων αθλητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ