Quantcast

http://picasion.com/

Τη Βέροια θα επισκεφθεί ο Ανδρέας Ξανθός

Την πρωτεύουσα της Ημαθίας θα επισκεφθεί την επόμενη Τρίτη 19 Οκτωβρίου ο Ανδρέας Ξανθός. Ο πρώην Υπουργός Υγείας, Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κόμματος, στην συνέχεια θα βρεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας αλλά και άλλες μονάδες υγείας, ενώ στις έξι το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Δημαρχείου.

1 σχόλιο:

  1. Ισως ο πιο σοβαρός ανθρωπος στη χώρα στον χώρο της Υγείας. Μετρημενος και ακριβολόγος. Εν μεσω οικονομικης κρισης επι υπουργειας του ολα τα Νοσοκομεια της χωρας ισοσκελισαν τους προυπολογισμους τους πληρωνομτας ολους τους προμηθευτες τους και στηθηκε η βαση της Πρωτοβαθμιας Υγειας με 120 Τοπικες Μοναδες Υγειας πριν γινει η αλλαγη κυβερνησης. Αν ήταν αυτος ο Υπουργός Υγείας θα ειχαν ολοκληρωθει οι 250 ΤΟΜΥ και θα ειχε ενισχυθει οι ΜΕΘ οπως απαιτουν οι καιροί και θα ειχαν σωθεί εκατοντάδες κι ισως χιλίάδες συνανθρωποι μας. Αν υπηρχε συνεση κι αξιοκρατια στη χωρα μας θα επρεπε να ειναι Υπουργος Υγειας με κοινη συναινεση ολων. Η Ελλαδα ειναι νουμερο 2 στον κοσμο σε αριθμο γιατρων. Εχει ολες τις δυνατοτητες να οργανωσει ενα εξαιρεικο συστημα Υγειας. Αρκει να υπαρχει η πολιτικη βουληση κι ανθρωποι σαν τον Ανδρεα Ξανθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ