Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΔΕΔΥ Ημαθίας: Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση της 11ης Οκτωβρίου

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: Το Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ημαθίας, καλεί του συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, καθώς και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας λόγω πανδημίας.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Κακαγιάννης
Η Γ. Γραμματέας Ελένη Γκόγκα

19 σχόλια:

  1. Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε. Να μη πω ΚΚΕ καλύτερα. Κανένας δεν τους θέλει αυτούς τους δεξιούς. Ακόμη και η Παναγία η βροχοποιούσα, δεν τους θέλει. Το καλοκαίρι, κάηκε η μισή Εύβοια και δεν έριξε σταγόνα βροχή. Τώρα, τρεις μέρες βρέχει. Τι να το κάνω τώρα; Τότε να έβρεχε αν ήτανε. Ανίκανοι σε όλα. Ορίστε οι αγωνιστές της ΑΔΕΔΥ. Στον αγώνα για την ανατροπή. Μάλλον είμαστε λίγο πρίν την επανάσταση , με τα πλήθη να κατακλύζουν τις πλατείες , για Δημοκρατία και ελευθερίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως κλαίμε. Που επιτρέψαμε σε έναν προδότη με το συνονθύλευμα του να καταστρέψουν την πατρίδα μας. Όχι ότι οι υπόλοιποι από το 95 και δώθε είναι καλοί..

      Διαγραφή
  2. Πριν ένα μήνα άνοιξαν τα σχολεία, κάντε και μια απεργία έτσι για αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι συνάδελφοί σας για να καταλάβετε οτι σας έχουν γραμμένους; Δεν σας απασχολεί ότι δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τον στενό περίγυρό σας; Σαν τι νομίζετε οτι εκπροσωπείτε; Ντροπή ξέρετε τι πάει να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά μην σκοτώνεστε και τόσο πολύ να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα. Αυτό παραπαίει σπίτια σας να δουλέψουν οι αναπληρωτές που περιμένουν και να διοριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλάξτε κανένα φανελάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συγκεκριμένη απεργία γίνετε διοτι η κ. Κεραμεως προσπαθεί να απαξιώσει την δημόσια παιδεία ώστε να την ιδιωτικοποιήσει... τουλάχιστον εδω πρέπει να είμαστε ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους μια σωστή προσέγγιση,και όχι αρλούμπες!

      Διαγραφή
    2. Τόσο σωστή προσέγγιση, που ο Τσίπρας τα εδωσε όλα για την Δημόσια παιδεία ώστε να μπορει να στείλει τα παιδιά του στην ιδιωτική. Αστειότητες.

      Διαγραφή
    3. Άμα δεν σε αρέσει πάνε στον ιδιωτικό τομέα.

      Διαγραφή
  7. Και η συγκεκριμένη γίνεται για ναχαμε να λέγαμε. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι ενδιαφερόμενοι. Λες και δεν εγιναν εκλογές και οι πολίτες δεν αποδοκίμασαν τους προηγούμενους στο σύνολό τους. Γνωστή σε όλους η ανακατωσούρα στο κεφάλι. Δεν θα κάνετε τίποτε και θα σας ανατρέψουμε. Γιατί εμείς είμαστε αγωνιστές και εσείς δεξιοί. Εχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να λειτουργήσουν το πρόγραμμά τους; Ναι ή όχι; Οι εκλογές λένε τι θέλει και τι δεν θέλει ο πολίτης; Και κάνατε την ΑΔΕΔΥ γιατί; Οι άλλοι δεν ειναι εργαζόμενοι; Εσείς είστε οι προνομιούχοι που πάντα εχετε θεσμικά και παρεμπιπτόντως, οικονομικά αιτήματα. Ξέχωρα απο όλους τους υπόλοιπους όμως. Εξυπνάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευκαιρία να το κάνουμε τριήμερο, και μετά να πάμε για καφέ.....βγήκε και πάλι το μεροκάματο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα ανωτέρω σχόλια και οι μέν και οι δε είστε λάθος όλες οι πλςυρές. Η απεργία κηρύχθηκε από το δικαστήριο παράνομη και δεν θα γίνει. Άντε καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συγκέντρωση αυτή έχει μεγάλη σημασία,γιατί θέλουν να χωρίσουν τα σχολεία σε καλά και κακά σε αποδόσεις, άρα κατά συνέπεια θέλουν να χωρίσουν τα παιδιά μας σε καλούς και κακούς μαθητές.Αρα κοινωνικό διαχωρισμό, θέλουν να χωρίσουν ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα γενικά. Έχουν καταστροφικές βλέψεις,στην κυβέρνηση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάνε στον ιδιωτικό τομέα να δουλέψεις και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θέμα το εξαντλήσαμε σε παλαιότερα σχόλια. Εδω όμως προέκυψε κάτι καινούριο , τελείως άστοχο, κατα την άποψή μου. Απαντώ στο σχόλιο 10 Οκτωβρίου 2021 - 9:30 μ.μ. Δεν ειναι οι δάσκαλοι κακοί, ακατάλληλοι. Κάποιοι απο αυτούς είναι. Δεν ειναι οι μαθητές όλοι κακοί ή καλοί. Κάποιοι απο αυτούς είναι. Δεν χωρίζονται κοινωνικά οι μαθητές αν ξεχωρίζουν οι καλοί. Εκτός κι αν θέλουμε να βγαίνουν όλοι το ίδιο, πράγμα φύση αδύνατον. Οφείλει ενα εκπαιδευτικό σύστημα, τον καλό μαθητή σε οποιοδήποτε επίπεδο, να μπορεί να τον κάνει καλύτερο και τον κακό, καλύτερο. Παιδιά με δυνατότητες, να μην πηγαίνουν χαμένα. Να μην πηγαίνουν στο εξωτερικό. Με τρομάζει αυτη η άποψη όπου θα κατηγορούμε το αθλητικό σύστημα, που θέλει τους αθλητές, πρώτους, δεύτερους και τρίτους και τους διαχωρίζει αθλητικά. Μα αγώνες είναι. Κάποιοι ειναι καλύτεροι και θα διακριθούν και κάποιοι όχι. Εκτός εάν τερματίζουν όλοι μαζί σε ευθεία παράταξη. Το ίδιο είναι και το σχολείο. Κάποιοι ειναι καλοί. Θα τους πούμε βαστάτε κατα πίσω ή συνεχίστε όσο καλύτερα μπορείτε; Ποια κοινωνία και πότε δεν επεδίωκε τους καλύτερους απο το πλήθος; Τι προόδευσε απο τον κακό μαθηματικό κακό τσαγκάρη, ξυλουργό, μηχανικό, κτηνοτρόφο, αστροφυσικό; Εχει ανάγκη η κοινωνία μας τους καλύτερους ή θα απαγορευτεί η άμιλλα και η ικανότητα για πρωτιά;
    Εκτός εάν αυτός που εγραψε το σχόλιο, βρέθηκε σε αλκοτέστ με 3,2 απο την τροχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.
    Η απεργία γίνεται διότι οι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν την αξιολόγηση.
    Δεν έχουν δίκιο όμως, δεν μπορεί να υπάρχει εργαζόμενος που δεν αξιολογείται στον 21ο αιώνα. Εσείς οι εκπαιδευτικοί αξιολογείτε κάθε 3 μήνες και στο τέλος της σχολικής χρονιάς τους μαθητές σας αλλά την ίδια ώρα αποφεύγετε τόσα χρόνια την δική σας αξιολόγηση.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει λογική και δεν μπορούμε να σας δικαιολογήσουμε, αφού αντίστοιχα αξιολογούνται χρόνια τώρα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Λυπάμαι αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ