Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια: Εικόνα εγκατάλειψης, με κλειστά ξενοδοχεία

1,5 χρόνο παραμένει κλειστό λόγω πανδημίας - 9 χρόνια υπολειτουργεί λόγω της κακής διαχείρισης

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια στην Ημαθία, με κατεστραμμένες υποδομές, ξενώνες και ξενοδοχεία κλειστά. Οι τοπικοί φορείς της Ηρωϊκής Πόλης απευθύνουν κραυγή αγωνίας για να μην βγει το κέντρο, έξω από το κάδρο για δεύτερη συνεχή χρονιά που θα αποτελέσει βαθύ πλήγμα για την τοπική οικονομία της Νάουσας.

1,5 χρόνο παραμένει κλειστό λόγω πανδημίας, ωστόσο, εδώ και 9 χρόνια υπολειτουργεί λόγω της κακής διαχείρισης των ιδιωτών που το αναλάμβαναν, οι οποίοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις επενδύσεις και είχαν μόνο μέλημά τους το ευκαιριακό κέρδος.

Δείτε το video της ΕΡΤ3:

7 σχόλια:

  1. χωρις χιονι δε γινεται τιποτα. αν υπαρχει χιονι καθε χρονο ( που δεν το βλεπουμε) ολα θα γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πει κάποιος στον Μίστερ Δήμαρχο να στρώσει τους δρόμους γιατί γίνεται ένας πανικος από χαλίκια σε κεντρικούς δρόμους και να θυμάται ότι οι εκλογές ξανάρχονται. Βόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δοθεί στο λαό το χιονοδρομικό. Μα λαϊκούς αγώνες , δωρεάν υπηρεσίες, να απολαμβάνει ο λαός το χιονοδρομικό. Να προσλάβουν εργαζόμενους με σταθερό και αξιοπρεπή μισθό, για όλο το χρόνο. Είστε ανίκανοι και να φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η περίπτωσή σου πρέπει να ειναι πολύ βαριά εσένα. Τα κάστανα πρέπει να τα τρως με τη φλούδα.

      Διαγραφή
  4. Το μήνυμα εδώ είναι οτι μυρίστηκε χρήμα ο κύριος Δήμαρχος και ως σηνήθως έσπευσε τρίβοντας τα χέρια του να το αρπάξει. 10.7 εκατ. ευρώ.
    Αντί να απολογηθεί για την κατάντια αυτού του κοσμήματος για την περιοχή σπεύδει να υποσχεθεί ανάκαμψη. Αρπακόλλα και πάλι προβλέπω. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναουσαίοι.. τι ακουμπησατε κ δε ριμαξε. Το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο
    Το χιονοδρομικό. το σταθμό.τα εργοστάσια όλα.. τα κάνατε μουσεια. Ένα ποτάμι έμεινε..αλλά δε σας φοβάμαι θα το στερεψετε κ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι μόνο οι Ναουσαίοι. Τι δεν ρήμαξε που το διαχειριζόταν το Δημόσιο; Οι εκλεγμένοι απο τον ... λαό δηλαδή; Πές μου μια περίπτωση για δείγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ