Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον ΠΑΟΚ Β' με 2-0

Η δεύτερη επίσκεψη της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β', δεν στέφθηκε με επιτυχία. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη έχασαν με 2-0, μ' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
 Πιο συγκεκριμένα, στο 26' άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ με ωραίο πλασέ του Κουλούρη έπειτα από την ασίστ του Πανίδη και στο 76' ο Κούτσιας πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ μετά την συνεργασία και την πάσα από τον Φασίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές Πάμπλο Γκαρσία και Παύλος Δερμιτζάκης προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα. Η Βέροια, αν και προσπάθησε καθ' όλη την διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε τελικά να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Ταχάτος, Κουλούρης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λύρατζης, Κόλλινς, Αποστολόπουλος, Μελετίδης, Σπυρίδης, Γρόσδης, Κούτσιας, Φασίδης.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (60’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (69’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (60’ Δημόπουλος), Οικονόμου (60’ Ντίνας), Μπλέτσας (75’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (75’ Πασάς), Πόζογλου (60’ Μούργος), Μπαϊντού (69’ Φοφανά).

4 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ23 Οκτωβρίου 2021 στις 8:02 μ.μ.

    Σε λίγες μέρες οι φιλικές ήττες θα γίνουν απλώς ..... ήττες και μετά θα ψάχνουν για προπονητή καί μετά θα ψάχνουν για παίκτες και μετά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δερμιτζακη τι παραμύθι θα εφεύρεις αυτή τη φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ασχολείστε με την Βέροια,αν δεν αρέσει το σχόλιο, και δεν είναι φιλοπαοκικο δεν ανακοινώνετε,έστω και αν δεν εμπεριέχει βρισιές ή απρέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα πω Θυγατρική Ελπίδα Σκουτάρεως με σαπρόμαυρα λές να είναι ύβρις και να το κόψουν;....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ