Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

139 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.585. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.555 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 348, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 22ας Οκτωβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 139 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 9.628.

7 σχόλια:

  1. Μην κάνετε εμβόλια!!!! Δηλαδή τι άλλο να πάθουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει οι ψεκασμένοι καταλάβαμε ότι δεν έχετε γιατρειά. Τουλάχιστον λάβετε μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κτλ). Δεν θα είμαστε μια ζωή έτσι επειδή δεν θέλετε να καταλάβετε δυο απλά πράγματα... Έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στην Ημαθια. Η βλακεια παει σφαιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φιλιά μας σε όλους τους μπολιασμενους-πονεμενους-κομπλεξικους-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεμβολιαστος για μια ζωή. Εσείς που κάνατε εμβόλιο είναι δικαίωμα σας και ευθύνη δικιά σας. Εγώ που δεν θέλω να κάνω είναι ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΜΟΥ Ξαφνικά εσείς οι εμβολιασμένοι γίνατε φασίστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή το μυαλό σου έχει κολλήσει... καταλάβετε επιτέλους εσείς οι αρνητές - συνομοσιολόγοι ότι όλες οι κυβερνήσεις των κρατών σε όλο τον κόσμο θέλουν οι πολίτες τους να εμβολιαστούν για να μειώσουν τον κίνδυνο βαριάς νόσησης (ΜΕΘ) και θανάτου. Αυτά περί φασισμού που λέτε είναι για γέλια !

      Διαγραφή
  6. Ούτε αρνητής είμαι ούτε συνομοσιολογος. Απλά έχω δικαίωμα για την ζωή μου...μου ανήκει. Αν με το ζόρι σε κανω κάτι που δεν θέλεις τι είναι??? ΧΟΥΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ