Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του Kick Boxing για τον Βεροιώτη πρωταθλητή Παναγιώτη Θεοδοσιάδη

Ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης επιστρέφει στους μεγάλους αγώνες με την συμμετοχή του στο "Enfusion" που είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, φιλοξενεί τους μεγαλύτερους αθλητές από όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται σε μια διαφορετική χώρα κάθε μήνα. Σε ένα σπουδαίο ματς θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο και δημοφιλή Ολλανδό Van Gelder που προπονείται σε ένα από τα πιο γνωστά γυμναστήρια της Ολλανδίας με 1,98 ύψος και πολλούς μεγάλους αγώνες στο ενεργητικό του.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα σε κλουβί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του σπορ.

Ο Παναγιώτης μετά από 3 χρόνια απουσίας από τα ρινγκ ξαναμπαίνει στο αγωνιστικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Rayen Simson, ενός μεγάλου αθλητή και πλέον προπονητή.

Ο Βεροιώτης πρωταθλητής μίλησε στο veriotis.gr λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα για το πως αποφάσισε να επιστρέψει και τι είναι αυτό που τον κάνει να συνεχίζει:

«Ήθελα την εμπειρία της μεγάλης διοργάνωσης και να καταλάβω τι θα πει επαγγελματικό Kick Boxing. Οι προπονήσεις εδώ είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Το να δουλεύεις με τον Rayen Simson είναι μοναδική εμπειρία και μάθημα ζωής. Δεν είναι μόνο η κορυφαία προπόνηση, αλλά και η διδαχή του πως να μένεις όρθιος όταν οι σωματικές σου δυνάμεις σε έχουν εγκαταλείψει. Πως να βρίσκεις την ψυχική δύναμη να συνεχίσεις. Πως να μην τα παρατάς ποτέ και να πιστεύεις στον εαυτό σου.»


Van Gelder


Παναγιώτης Θεοδοσιάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ