Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια Vs Αναγέννηση Καρδίτσας: Πρώτος επίσημος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα δίνει η «Βασίλισσα του Βορρά» στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας η ομάδα μας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τιμές εισιτηρίων:

· Θύρες 1 & 3: 15€

· Θύρα 4: 10€

· Θύρα 2: Μόνο για κατόχους κάρτας διαρκείας

· Είσοδος ανηλίκων ως 12 ετών: δωρεάν

· Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: VIP 400€, EXCLUSIVE 200€, ΘΥΡΑ4 100€. Περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση καρτών διαρκείας στο επίσημο site της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ