Quantcast

http://picasion.com/

Σ. Τζιουμάκας: «Καλή η προπόνηση αλλά... καθρέπτης είναι το παιχνίδι»

Το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν δίνει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο Φίλιππος Βέροιας Volleyball, καθώς η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα υποδέχεται στις 18.00 στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (Πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου) τον Πήγασο Πολίχνης.
Μετά από περίπου ένα μήνα δουλειάς σε φυσική κατάσταση και τακτική ήρθε η ώρα για τους «ερυθρόλευκους της Βέροιας» να αγωνιστούν με μία ανταγωνιστική ομάδα της Pre League, που θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο, με παίκτες εγνωσμένης αξίας, από την παλιότερη θητεία σε ομάδες της Volleyleague, μεταξύ των οποίων και δύο πρώην άσοι του Φιλίππου, οι Αργύρης Μαυροβουνιώτης και Στίγγας.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν το παρθενικό τεστ της σεζόν ο τεχνικός της ομάδας μας, Σωκράτης Τζιουμάκας, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι περιμένει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και να δει από τους αθλητές του να «αποτυπώνουν» στο γήπεδο, τα στοιχεία που έχουν δουλέψει όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

«Καλή η προπόνηση, αλλά το παιχνίδι είναι ο… καθρέπτης! Περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως πήγε η προετοιμασία, εμείς κρατήσαμε το βασικό κορμό της τελευταίας σεζόν και με τις νέες προσθήκες, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πολύ μεγάλες αποκλίσεις από την ομάδα που είχαμε πέρυσι. Πρώτος μας αντίπαλος, μία ομάδα εκ των φαβορί για την άνοδο, που ενισχύθηκε με έμπειρους από την Volleyleague αθλητές και είμαι βέβαιος πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».
Η συνέχεια των φιλικών προετοιμασίας για τους «ερυθρόλευκους της Βέροιας» αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη, καθώς ακολουθούν δύο φιλικά στη Σύρο με τον πανίσχυρο κάτοχο του Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και στη συνέχεια η συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας, με ιστορικές και δυνατές ομάδες του βουλγαρικού βόλεϊ.


Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του Φιλίππου Βέροιας
Η διοίκηση του Τ.Α.Α Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022
Μετά την ιστορική κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΜ στα αγόρια Κ18 και την πρόκριση της ομάδας μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η νέα χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τα παιδιά μας!
Στόχος μας όπως πάντα είναι η δημιουργία ποιοτικών και δυνατών αναπτυξιακών τμημάτων, που μέσα από τη δουλειά, τις ηθικές αξίες και τα σωστά αθλητικά πρότυπα θα «χτίσει» πρωτίστως υγιείς αθλητές-αθλήτριες και ανθρώπους για την κοινωνία και τον τόπο μας.

Υπεύθυνος του οικοδομήματος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φίλιππου Βέροιας και ειδικότερα του Παιδο-Εφηβικού τμήματος αγοριών, Δημήτρης Χριστοφορίδης, πολύπειρος περιφερειακός ομοσπονδιακός τεχνικός και πολύτιμο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας.

Πολύτιμη συνεργάτιδα του κ. Χριστοφορίδη θα είναι και φέτος η Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑΑ του Δημοκρίτειου Θράκης και πρώην αθλήτρια του Ζαφειράκη Νάουσας, Δάφνη Γκιόρσου, που θα αναλάβει το τμήμα Μίνι για αγόρια και κορίτσια.
Θα χαρούμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε με τα παιδιά σας την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στην πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν , στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (Πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου) να γνωριστούμε από κοντά, να ενημερωθείτε για το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων και να σας δώσουμε απαντήσεις σε όποια άλλα ερωτήματα ενδέχεται να έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ