Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκπαιδευτική δράση της Τροχαίας στο 7ο Δημοτικό

«Μαθαίνω να κυκλοφορώ μαθαίνοντας τον Κ.Ο.Κ»

Εκπαιδευτική δράση κυκλοφοριακής αγωγής, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και των δράσεων που διοργανώνει ο δήμος Βέροιας. Στο πλαίσιο της δράσης, οι Υπαστυνόμοι της Τροχαίας Βέροιας δημιούργησαν στο χώρο του σχολείου ένα μικρό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και με χαμόγελο υποδέχτηκαν τους μαθητές της Α' και Δ' τάξης, τους μίλησαν, τους ενημέρωσαν για το πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια, για τους κανόνες κίνησης και ασφάλειας του οδικού δικτύου, είτε ως πεζοί σήμερα, είτε αργότερα, όταν φτάσουν σε ηλικία οδήγησης.


Παρόντες στη δράση και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Βέροιας, Παιδείας Συρμούλα Τζήμα και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής Kαλλίστρατος Γρηγοριάδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ