Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγικό θάνατο βρήκε 24χρονος στη Χαλκιδική - Τον εντόπισε ιδιώτης δύτης

Τραγωδία στη Χαλκιδική, με νεκρό 24χρονο υποβρύχιο αλιέα που εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη. Όπως αναφέρει το λιμενικό: «Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά , για περιστατικό αγνοούμενου 24χρονου υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΚΟΣ ΚΑΒΟΣ» Πυργαδικίων Σιθωνίας. Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, Α/Κ σκαφών και ιδιωτών δυτών. 

Ο 24χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε στο λιμένα Πυργαδικίων και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ