Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το όνομα του «Μίκη Θεοδωράκη» θα πάρει δρόμος της Βέροιας

Σε μια σημαντική και συμβολική κίνηση θα προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος. Όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Κώστας Βοργιαζίδης, σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, δίνοντας το όνομά του σε μια κεντρική οδό της Βέροιας. Όπως τόνισε θα επιλεχθεί ένας δρόμος αντάξιος του κύρους και την προσφοράς του αείμνηστου καλλιτέχνη στην πατρίδα μας. Λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Μαρκούλης, ο οποίος έριξε μια πρόταση στο τραπέζι, λέγοντας πως αυτός ο δρόμος θα μπορούσε να ήταν η οδός Κεντρικής!

23 σχόλια:

  1. Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε μια οδό με το όνομα του ακόμα και ενα άγαλμα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ακούω,διαβάζω ¨Κεντρικής¨περιμένω να ακούσω Πλατείας,Δημοκρατίας,Αγοράς,έστω και ανοησίας!!!!

      Διαγραφή
  2. Η Κεντρική Οδός έχει το όνομα του απελευθερωτή της Βέροιας. Ανιστόρητοι ''άρχοντες''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεις ρε φίλε είναι τόσο άσχετοι όλοι τους. Δεν έχεις δίκιο, έχεις πολύ δίκιο! Αλλά που να ξέρουν πως ο Βεροιωτης ταγματάρχης Οδός Κεντρικός που υπηρέτησε στην Β Μοίρα Καταδρομών της Καραφερριας θυσιάστηκε στην μάχη της Μπαρμπουτας το 1611 και η κεντρικής πήρε το όνομά του...

      Διαγραφή
    2. Η Κεντρική είναι επίσημα καταχωρημένη ως Βασιλέως Κωνσταντίνου. Ελπίζουμε απλώς να κάνεις πλάκα...

      Διαγραφή
  3. Με μετονομαστεί η Βενιζέλου σε οδός "Αλεξάνδρας Παναγιώταρου-Ζωντοχήρα της Βέροιας" και η Μητροπόλεως σε Οδός "Επίτιμων παικτών Reality νομού Ημαθίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μπατσαρα συμφώνησε ναι η όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρευτείτε, η οδός Κεντρικής και κάθε οδός αν αλλάξει όνομα θα φέρει τεράστια αναστάτωση σε όλες τις επιχειρήσεις που είναι εκεί. Αλλαγή στοιχείων σε Εφορίες, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, υπηρεσίες, Υπουργεία, επιμελητήρια, πελάτες, προμηθευτές, τιμολόγια, δελτία αποστολής, σφραγίδες, και ένα σωρό ακόμη διαδικασίες οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στις ήδη προβληματικές επιχειρήσεις μας.
    Σοβαρευτείτε λοιπόν όλοι οι βολεμένοι και δώστε το όνομα του Μίκη σε κανένα κτήριο ή αίθουσα τέχνης, πχ στην αίθουσα της Στέγης γραμμάτων και τεχνών ή κάτι ανάλογο ή στην πλατεία Δημαρχείου που δεν έχει επιχειρήσεις.
    Αφήστε την ταλαιπωρημένη αγορά να λειτουργήσει και μην την βάζετε σε περιπέτειες. Πόσο μυαλό θέλει να το σκεφτείτε;
    Αφήστε μας στα προβλήματά μας μην μας δημιουργείτε και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σα δε ντρέπεστε ρε σκουπίδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιοι ανεγκεφαλος το σκέφτηκαν αυτό ; μεγάλος κ τρανός ο Μίκης αλλά θα βαλουν σε μπελάδες τον κόσμο να αλλάζουν τις διευθύνσεις από τα σπίτια τους στις συνδιαλλαγές τους ; Άλλη χαζομάρα δεν σκεφτήκανε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μετονομαστεί η Οδός Ειρήνη Γκινη! Για όσους ξερουν βεβαια ποια είναι η ακατανομαστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ασήμαντα πράγματα πρώτος και καλύτερος είναι ο δήμαρχος. Να τον χαίρεστε εσείς που τον ψηφίσατε μπετόβλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιμένω κίνηση από τον κ.Θεοδωρίδη Θ. να διεκδικήσει τον Δήμο στις επόμενες εκλογές διότι όπως έχετε καταλάβει διοικούν οι ΜΕΤΡΙΟΙ και οι ΛΙΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για συναυλίες και ονοματοδοσίας πρώτος ο δήμαρχος , μια με τον Μικρούτσικο τώρα με τον Μίκη, αύριο με τον κουτσουμπα, τι ψηφίσατε βρε παιδιά? Δήμαρχο για τους πολίτες θέλουμε όχι για το υπουργείο πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μαρκούλης έκανε την πρόταση για την μετονομασία της οδού Κεντρικής σε Μίκη Θεοδωράκη και όχι ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τιμηθούν με ονομασία οδών όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της πόλης. Να γίνουν οδοί: ο Ζαμπούνης σαβουάρ βιβρ, η Παναγιώταρου, η Μπέλλα, η Βαφείδου, η Κολέτσα, ο Λαϊκούρας με τα ρεπορταζ που κάνει. Εννοείται ότι θα τους σηκώσετε και αγάλματα για να δείξετε πόση βλαχιά έχετε σαν πόλη και το επίπεδο σας. Μόνο για Πάολες και σουβλάκια είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και πολιτικά είχε έναν απλοϊκό-ρομαντικό λόγο, πολιτισμικά ήταν τεράστιος ακόμα και παγκόσμια και ενωτικός για τους Έλληνες. Το αξίζει. Όχι η Κεντρικής που έχει έναν άλλο συμβολισμό από παλαιότερα. Θεωρώ αρμόζει μια πιο μεσαίου μεγέθους οδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΏ ΠΆΛΙ ΛΈΩ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΊ Η ΟΔΟΣ ΑΝΘΈΩΝ ΣΕ... ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΎΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ