Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη, ανακοίνωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο δημοτικός σύμβουλος στην έναρξη της συνεδρίασης διάβασε ένα κείμενο όπου εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Δήμαρχος προσπάθησε να τον εκθέσει άκομψα, προσφέροντάς του μια θέση χωρίς αντιμισθία.

«Η αμισθί θέση έχει να κάνει με προσφορά ανθρώπων που παίρνουν μισθό από το κράτος, αλλά για τον ελεύθερο επαγγελματία που αφήνει τη δουλειά του, ο νομοθέτης αποφάσισε αποζημίωση. Εσείς επιλέξατε ως τελευταίο όπλο στη φαρέτρα σας να με εκθέσετε άκομψα με την αντιμισθία, λέγοντας πως έτσι είχατε καταλάβει. Δεν αισθάνομαι ότι πρόδωσα τους συμπολίτες μου. Καλή τύχη στην ομάδας σας και προπάντων στην πόλη. Η παρουσία μου πιστεύω να μην είναι μόνο ενοχλητική αλλά και εποικοδομητική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε απάντησή του ο Δήμαρχος Βέροιας είπε πως ο κ. Θεοδωρίδης αδικεί τον εαυτό του για μια ακόμη φορά με αυτά που είπε και με τα δημοσιεύματά του. «Ουδέποτε υποσχέθηκα έμμισθη θέση αντιδημάρχου, αντίθετα, η δήλωσή του πως εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα τον καθιστούν ανακόλουθο και αναξιόπιστο. Η επιλογή του να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον δεν του δόθηκε έμμισθη θέση, είναι επιλογή του και ο κόσμος θα κρίνει», απάντησε ο Δήμαρχος.

18 σχόλια:

  1. Κιομως δεν ειναι ετσι κε Δημαρχε..χρηματισατε μαζι επι Δημαρχιας Ουσουτζογλου, και ξερετε πολυ καλα τι ισχυει. Τελος παντων οντως εχετε δικαιο ο πολιτης θα κρινει αρκει τα παπαγαλακια να μην μεταδιδουν αλλα απο τα πραγματικα γεγονοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να κανει κι ο ερμος ο δημαρχος;;ποιον να κανει;;ποιον να χαλασει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ρε παιδιά, όχι επειδή δεν παίρνουμε καρέκλα να την... κάνουμε.
    Τί να σκεφτούμε εμείς οι απλοί πολίτες; οτι εμπλέκεστε με την πολιτική για προσωπικές φιλοδοξίες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εντάξει κ. Θεοδωρίδη δεν είστε και πτωχός, πρόσφερε και κάτι στην πόλη σου αφιλοκερδώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι οι αλλοι Αντιδημαρχοι ειναι πτωχοι;;; αυτα που λετε εχουν κακια αγαπητε και ζηλεια και αυτα που εχει αυτος τα εκανε με 12 ωρες δουλεια καθε μερα...Ντροπη σας.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα δεν είναι αν είναι φτωχός η πλούσιος ο Θεοδωριδης αλλά ότι οι επαγγελματίες ανδχοι φοβήθηκαν μην χάσουν τις αντιμισθίες τους λες και τους προσλάβανε για αυτές τις θέσεις.

      Διαγραφή
  5. Αυτό το αφιλοκερδώς, το λες και για όλους τους άλλους ή μόνον γιαυτόν; Φαντάζομαι οτι πήρε ανάποδες απο του δούλεμα που έφαγε. Όχι επειδή δεν εγινε Αντιδήμαρχος. Φίλοι ειμαστε. Τον ξέρω. Κι εσυ ξέρεις αν ήδη προσέφερε αφιλοκερδώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επαναστάτες με αιτία... Ασυμβίβαστοι, ποιητές γ' διαλογής, αντικρατικοί, αφανείς ήρωες, αντισυμβατκοί και στήσιμο στην ουρά για το ...επίδομα πρόνοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ
    Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην τρελαθούμε στο τέλος.
    1. κάποιος κύριος στην εφημερίδα ¨Άλλη άποψη¨ (ηλεκτρονική και έντυπη) λέει κατά λέξη, (Η δική μου εσωτερική ανάγκη με οδήγησε προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Εκεί τάχθηκα να υπηρετήσω τη δημοκρατία και να σεβαστώ τις αξίες της.http://www.alli-apopsi.gr/arthrographia/e-ennoia-demokratia-einai-epiplaste.html), δηλ. τάχθηκε να υπηρετήσει μας λέει.
    2. στην ιστοσελίδα ό ίδιος κύριος στο facebook λέει κατά λέξη, (...Ξεκινώντας την προσφορά μου προς τους δημότες, έτσι εγώ χαρακτηρίζω την εμπλοκή μου και όχι πολιτική,... https://facebook.com/theodoros.theodoridis.71), δηλ. θέλει να προσφέρει προς τους δημότες.
    3. Ανατρέχοντας στην ερμηνεία της λέξης προσφορά βρίσκουμε την εξής ερμηνεία, (Γενικά η λέξη προσφορά σημαίνει παροχή, δωρεά, τιμή καθώς και προτεινόμενη υπηρεσία. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC).
    Από τα παραπάνω το συμπέρασμα που μπορεί να βγει αβίαστα είναι ότι, όποιος ομιλεί για προσφορά προς τους δημότες, ομιλεί για δωρεάν υπηρεσίες προς τους δημότες.
    4. ο ίδιος, στην ιστοσελίδα στο facebook λέει κατά λέξη τι του είπε ο Δήμαρχος για τις αντιμισθίες και τι του απάντησε αυτός, (Έχω κλεισμένες τις έμμισθες θέσεις και περίμενα να δεχθείς, αυτή την εντύπωση αποκόμισα... που; πως; πότε; Άμισθος για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε. Φυσικά αρνήθηκα. Είναι κοροϊδία αυτό και τι θα πω στα παιδιά μου και φίλους; Μόνο για την εξουσία; https://www.facebook.com/theodoros.theodoridis.71), δηλ. όποιος προσφέρει αμισθί είναι κοροΐδο και ότι δεν είναι σωστό ο ίδιος να πηγαίνει μόνο για την εξουσία αλλά θα πρέπει να πηγαίνει και για τα χρήματα γιατί αλλιώς τι θα πει στα παιδιά και τους φίλους του.
    Όλ΄ αυτά όμως τα λεγόμενα και γραφόμενα από τον ίδιο δεν ευσταθούν λογικά διότι, από τη μία λέει ότι, η εσωτερική ανάγκη τον οδήγησε προς την τοπική αυτοδιοίκηση και έτσι ξεκίνησε την προσφορά του (δωρεάν με βάση το λεξικό και την κοινώς παραδεκτή ερμηνεία) προς τους δημότες και από την άλλη, φυσικά αρνήθηκε την δωρεάν προσφορά στους δημότες διότι είναι κοροϊδία αυτό και τι θα πει στα παιδιά του και φίλους, αφού δεν μπορεί να ασκήσει εξουσία χωρίς αμοιβή ;
    Εγώ αυτά κατάλαβα.
    Αν εσείς καταλαβαίνετε κάτι άλλο να ζητήσω συγνώμη.
    Για να μην τρελαθούμε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό κατάλαβα.

      Διαγραφή
    2. Η πρόταση του ήταν η όλοι αμισθί η όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες επί μισθιω...να εισθε αντικειμενικοι και όχι όπου θέλετε να γλείφεται...

      Διαγραφή
  9. Τα ποσοστά του Βοργιατζιδη χωρίς Θεοδωριδη θα πιάσουν πάτο προσωπική μ άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to mellon tou topou to fws poy perimenoyme na erthei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλος ένας φέρελπις πολιτικάντης, με προσωπικές φιλοδοξίες, οι οποίες στην πορεία, όταν εξαντλήθηκαν τα έμμισθα οφίτσια, αίφνης, εξαφανίστηκε και η ζέση του για προσφορά και η "αγνή" πρόθεσή του, να συνεισφέρει για το κοινό καλό των συνδημοτών του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμμενος πληρωσε και πληρωσε παρα πολλα και προεκλογικα και στην προηγουμενη θητεια του Το γνωριζουν καλα καποιοι που εχουν εμμισθες θεσεις και τους πληρωνε απο την τσεπη του ο συγκεκριμμενος..αλλα ο τυχοδιωκτισμος καλα κρατει. Ε κε Προεδρε τι λες εσυ;;;

      Διαγραφή
  12. Όχι φίλε μου, η θέση του ήταν, <... Άμισθος για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε. Φυσικά αρνήθηκα. Είναι κοροϊδία αυτό και τι θα πω στα παιδιά μου και φίλους; Μόνο για την εξουσία;>
    Ναι θα έλεγες στα παιδιά και στους φίλους δεν δέχθηκα να έχω αμοιβή διότι θέλω να προσφέρω. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι η προσφορά στα κοινά είναι μόνον έμμισθη.....διοτι κύριέ μου εγώ βάζω το μυαλό, έχω τις ικανότητες, ξοδεύω πολύτιμο χρόνο και πρέπει να αμοιφθώ!!! Σε αντίθεση με σένα που ούτε μυαλό έχεις, ούτε ικανότητες, ούτε χρόνο και διάθεση να ασχολείσαι με το κοντό και το μακρύ του κάθε δημότη.Καπως έτσι....Ααααα ανήκω και στο "προοδευτικό δημοκρατικό τόξο" μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ !!! Άρα έχω όλα τα εχέγγυα που θέλει ο ψηφοφόρος της δημοκρατικής Βέροιας!!! Οσον αφορά τα ποσοστά του Δημάρχου?.....με τέτοιον ύπνο και αδιαφορία που υπάρχει στην ΝΔ για έγκαιρη επιλογή προβεβλημένου στελέχους της με κοινωνικά ερείσματα......μάλλον τα ποσοστά του θα αυξηθούν..οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ