Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στρατιώτης από τη Νάουσα θα χαρίσει ζωή σε ασθενή με λευχαιμία

Βρέθηκε συμβατός ανάμεσα σε εκατομμύρια δότες - Τα θαύματα συνεχίζονται στην Ημαθία 
Άλλο ένα θαύμα έγινε αυτές τις ημέρες στην Ημαθία, καθώς ένας συμπολίτης μας βρέθηκε συμβατός δότης για έναν ασθενή που πάσχει από οξεία λευχαιμία. Όπως ανακοινώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, που έχει ήδη χαρίσει ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας μέσα από την ενεργή του δράση όλα αυτά τα χρόνια, ένας νεαρός άνδρας από περιοχή της Νάουσας βρέθηκε συμβατός με ασθενή, ανάμεσα σε εκατομμύρια δότες. Ο ασθενής πάσχει από μια αιματολογική κακοήθεια, συνήθως οξεία λευχαιμία και για να τη νικήσει χρειάζεται να του μεταμοσχεύσουν τα υγιή κύτταρα του νεαρού αυτού άνδρα. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι γι' αυτόν μονόδρομος.

Ο νεαρός άνδρας που αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί τη στρατιωτική του θητεία, με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» έχει ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις και έχει οριστεί η ημερομηνία της δωρεάς.

- Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών
- Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα χαρίσεις ζωή από τη ζωή σου
- Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν!!!

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι να γινουμε δωρητες οργανων και δοτες μυελου των οστων ειναι κατι που δεν πληρωνεται χαριζεται και θα σωθει πολυς κοσμος που υποφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ