Quantcast

http://picasion.com/

Ράμπες και χώρους υγιεινής για ΑμεΑ στα σχολεία κατασκευάζει ο Δήμος Βέροιας

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Βέροιας» προχώρησαν τη Δευτέρα 20.09.21 ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο Ιωαννίδης Κων/νος εκπρόσωπος της Κ. Ιωαννίδης ΑΤΕ Πιλαγας. Ο Δήμος Βέροιας ως φορέας υλοποίησης και κύριος του έργου υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεσή του από τον ανάδοχο, στην οποία περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής ραμπών σε 15 σχολικές μονάδες και κατασκευή χώρων υγιεινής για ΑμεΑ (WC ΑμεΑ) σε 5 σχολικές μονάδες οι οποίες στεγάζονται σε κτίρια εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Βέροιας και σε κοινότητες του Δήμου Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. Φτιάξτε επιτέλους τις διαβάσεις πεζών να έχουν ράμπα να μπορούμε να ανεβάσουμε ένα καροτσάκι... Τα παιδιά μας στα καροτσάκια φοβόμαστε μην μας πέσουν σε καμία διάβαση πεζών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ