Quantcast

http://picasion.com/

Play & Learn English στο My Choice: Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6)

Νέα Τμήματα Ξεκινούν για μικρά παιδάκια! Προλάβετε και κλείστε μία θέση!
Το ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6) έχει στόχο να δημιουργήσει μία θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών σε ένα ευχάριστο και ενθαρρυντικό περιβάλλον. Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών του MY CHOICE οι μαθητές ανακαλύπτουν την Αγγλική Γλώσσα διασκεδάζοντας μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, τραγούδια, λογοτεχνία, χειροτεχνίες και διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα και την δημιουργικότητά τους.

Μέλημά μας είναι το παιδί να αγαπήσει τη γλώσσα και να έρχεται στο μάθημα ευχάριστα, γι’ αυτό και ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο!!

Με την εγγραφή το παιδί παίρνει ΔΩΡΟ μια σχολική τσάντα, κασετίνα, τετράδιο, μολύβι και μια μάσκα για να τηρούμε τα μέτρα και είμαστε ασφαλείς!

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Αγγλικών και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αλλά και για τις Προσφορές και τις Ειδικές Τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το MY CHOICE!

Στοιχεία επικοινωνίας
«my choice» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια
Βρείτε μας στο facebook: My choice Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια
Στείλτε μας email στο: mychoiceveria@yahoo.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ