Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Open Day & Δωρεάν Δοκιμαστικά μαθήματα στο Brainobrain!

Οι εγγραφές στο BrainoBrain Βέροιας ξεκίνησαν!!
Το Σάββατο 11/09 μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο στην Καπετάν Άγρα 2, Βέροια από τις 11:00 – 15:00 για να πάρετε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα! Καθημερινά 17:00-20:00, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό μάθημα και να φέρετε το παιδί σας σε επαφή με τον κόσμο του BrainoBrain! Χαρίστε στο παιδί σας δεξιότητες του 21ου αιώνα που θα το συντροφεύουν για μια ζωή! Το BrainoBrain έχει αλλάξει τις ζωές πολλών παιδιών σε όλο τον κόσμο. Γιατί όχι και του δικού σας?!

Γιατί να εγγράψετε το παιδί σας στο BrainoBrain;

• Χρησιμοποιώντας τον Άβακα, τα παιδιά αναπτύσσουν πολλαπλές δεξιότητες!

• Το Brainobrain είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης της ευφυΐας και της προσωπικότητας, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τον τρόπο σκέψης και να διευρύνει τη μαθηματική αντίληψη ενός παιδιού χρησιμοποιώντας τον άβακα.

• Το πρόγραμμα προορίζεται για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

• Η αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και η συμπεριφορά των μαθητών βελτιώνονται σημαντικά με τις δεξιότητες NLP (Neuro Linguistic Program) που επιτυγχάνεται από το Brainobrain.

• Τα παιδιά λατρεύουν τα μαθήματα Brainobrain επειδή είναι συναρπαστικά και διαδραστικά, νιώθουν αυτοπεποίθηση και ενεργεία μετά από κάθε μάθημα.

• Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα παιδιά που ακολουθούν την BrainoBrain τεχνική βλέπουν τεραστία βελτίωση, όχι μόνo στις ακαδημαϊκές τους αξίες αλλά και στις προσωπικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε 23310 60446 & 6970839024

Υπεύθυνη Κέντρου
Μαρία Μερτζάνη, Parents Coach







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ